• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Co s tím ty jelita z WG zas vyváděj. Včera nejspíš kvůli nasazování akce na Caernarvon Action X ráno nejela EU2 vůbec a EU1 trval ranní restart místo obvyklých 5 minut skoro 45 minut. Friendlist, ignorelist ani chat nefungovaly vůbec celý den a dneska po ranním restartu serveru mi hra v každé bitvě spadla a co 10s se "synchronizuje peněženka", přičemž hra na cca 1s zamrzne.
    S modama i bez modů, po opravě hry přes launcher, restartu všeho....

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    konečně M s Pattonem, nějak se mi s ním zatím nedařilo, tak snad už to bude lepší :-)

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    SICKBOY4000: Chystám se tam, tak mě napadlo, jestli tam nepotkám i někoho, s kým jsem hrával tanky.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Chystá se někdo z vás na Dny Nato do Mošnova?
    RALI
    RALI --- ---
    GREW: tvl, je mu 60 :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    00KUBAT: krom toho, boti mají často lepší výsledky než mnoho hráčů...
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    GREW: Ale lepší se, wn8 mu jde nahoru;-)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    FRK_R23: nebo proste kokot... Boti ve hre urcite jsou, ale veschno bych na ne nesvadel. Boti ti po te, co zdechnou, nepisou do cetu, ze si noob. Takovych dementu je ve WOT spousta...
    GREW
    GREW --- ---
    SOLNAKAR: Tak ono je rozdil, pokud tak nak delas to, co by si delat mel a proste u toho zhebnes a kdyz se se stredakem rozjedes do koridoru celne proti Type 4 Heavy.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    GREW: ono v Pattnovi se dá dát i 0. To se mi povedlo třeba teď když hned na startu se 3 kreténi rozhodli, že mě jen tak z prdele zabijou. ani jsen nestih odjet z capu:

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GREW: bot
    GREW
    GREW --- ---
    Sem se zas nasral, hra tier 7-9, on v M46 Patton, chcipnul v druhy minute, nastrileno 250dmg https://en.wot-life.com/eu/player/evaldas60-517787109 Jak nekdo po 70 000 bitvach muze hrat takhle?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Tak abyste neměli řeči, že pedobéřim - včera jsem si pořídil novou super hračku:

_HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    00KUBAT: Me uz z nej prasklo pero
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SICKBOY4000: U italů jsem často dával motor dřív, než co jinýho. Když tě předjíždí heavy, tak je to dost nehratelný. Naštěstí ty motory nejsou moc drahý.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    SOLNAKAR: My si taky se Zilwou museli ten jeden top MM z 10 bitev užít/využít : )
    +malej rant: dejte tudle mapu taky max do 6. tieru!!1! dpckua :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SOLNAKAR: To je vzdycky zatrest rozjet neco novyho a nemit free xp na preskoceni aspon do sestky. :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FELCARKILLER: Tak trochu ;) Nobo vyjíždí Type 95, tak jsem jezdil s ním. Co se týče pedobearů, tak těch jsme potkávali mraky. Tradičně na T67 :/
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SOLNAKAR: no jo, mrskat vocasa na noobech :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Dnes asi jediný způsob jak vyhrát.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam