• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    GREW: Tak už mě napadá jen jestli nemáš zaplněnej hdd na kterym máš wot... A koukals jak zatížený máš cpu když se ti to kousne?
    GREW
    GREW --- ---
    ABSURD: Jo, hraju na nizsi stredni a stredni detaily a snizeni grafiky na minimum taky nepomohlo. Je zvlastni, ze se zasekne jenom hra, ale spravec uloh, win atd reaguje normalne, jenom s tim nejde moc pracovat, kdyz mam skoro prez celej monitor zaseknuty WoTko.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Mwahaha, kdo tady mluvil o T-50-2? xD
    ► Object 432 (Mini Premium T-100 LT?) + T-50-2 Returns - World of Tanks 2018-2019 News
    https://www.youtube.com/watch?v=XYaHDogrvUg&t=0s
    GREW
    GREW --- ---
    ABSURD: Intel Core i5-6200U, NVIDIA GeForce 940M 2GB DDR3, RAM DDR3 8GB. Rok a pul mi to na tom behalo v pohode, i po 1.0, az posledni tejden mi to zacalo delat.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    GREW: A jakou máš sestavu?
    GREW
    GREW --- ---
    Zkusim to este tady. Preinstalovani hry nepomohlo, ovladace grafarny mam taky aktualni ( a preinstalovany), oficialni tech support mi taky neporadil, mody zadny nepouzivam. Jde o to, ze pokud hru zapnu ve fullscreenu (kdyz je pustena v okne, tak to nedela, ale bezi jenom na 20fps) Tak mi po cca 2-3 minutach zapasu problikne obrazovka a hra se zasekne. Jde napul schodit, ze mi vyjede dole win lista, ale stejne nejde nic delat (na pokusy o zavreni nereaguje, do spravce uloh se nedostanu, protoze po spusteni je jeho okno pod oknem wotka). Musim jedine restartovat.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    [docela] povedena ceta 3 desitkovych lightu - aneb dohromady jsme nasbirali 11 killu (a docela dlouho to vypadalo na slusnou blamaz)

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/4538611#arctic_region-fontanm-amx_13_105
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Finaly one journey has just ended.'
    Researched:
    Object 261 researched. Undistributed experience spent: 273000. Free Experience spent: 0.
    RALI
    RALI --- ---
    EMPERROR: jo popisy misi stojej za pekny hovno...
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    E_D: Nemyslím si to, "play a battle" bylo u všech položek - jinak bys nemohl dostávat ty Tokeny. Ale co si myslím, že teď už to jedno je a že WG popisky misí a eventů stojí za pitchu a překlady dokonce za dvě. :)
    E_D
    E_D --- ---
    SICKBOY4000: kamo jsem mel hozene rovnou na tom tanku. Posadku jsem nasel v kasarnach
    E_D
    E_D --- ---
    EMPERROR: na konci pak byla právě mise "play a battle" a po jejím dokončení jsem dostal tank, premiovej den, kamo, posadku a místo v garáži
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    KOUMAK: Já si teda vůbec nejsem jistý, že ta mise "play a battle" byla k tomuto eventu - skoro bych řekl, že se jedná o tu na PL posádku za jednu bitvu v PL HT8+.

Na T25 bylo potřeba mít 70 roller tokenů. Na ty ostatní předstupně jenom 5.
    E_D
    E_D --- ---
    KOUMAK: gratulace :)
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    KOUMAK: Jestli uz jsi to neproje*al :-P
    Akce byla do 7hod. otazka je, kdy jsi mel tokeny nasbirany, esi muzes tedka jenom odehrat jednu bitvu a mas ho, nebo jsi to musel udelat do te 7me.
    DOVE
    DOVE --- ---
    dneska me ty artyny fakt serou
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Ani jsem si nevšiml a T25 je v garáži.
    LAKALYNY
    LAKALYNY --- ---
    SOLNAKAR: Jup, mise právě naskočila. Jedu si pro to parkovací místo.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    LAKALYNY: dosaženo 25 046 862, jako fakt myslíš, že to je pravda? Jak jsem psal, misi za 16m pustili až po 4 dnech, protože je to WG EU.
    LAKALYNY
    LAKALYNY --- ---
    SOLNAKAR: jo to vím, že to je dosaženo, ale nevidím v garáži tu poslední misi, kterou je potřeba odehrát (Play a battle), která se tam beztak objeví zítra po šesté.
    A bodejť by to nebylo dosaženo, s takovými podmínkami.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam