• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    GECKONEK: co má hraní hlavou společnýho se sviněma tvl?
    GECKONEK
    GECKONEK --- ---
    KOUMAK: Taky mam problem. U tehle Skody T25 se clovek musi vedome chovat jako svine, snipovat zpoza rohu nebo ostatnich tanku. Nikdy nevjizdet do prednich rad. Jenze ja moc nepremyslim a vetsinou chcipam nekde v killing zone, kam proste najedu nebo jako zradlo pro TD, ach jo... kdybych byl aspon o trochu svine, tak se mi hraje lip.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    EMPERROR: Diky prošlo to
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    DEZGAMEZB2WOT - 3 boostery xp, crew xp a credity
    Pravděpdobně omezení na jeden CC (community contributor) kód v měsíci...
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    docela mě ten Ital nadchl, skoro jako IX škodovka :-)

GREW
    GREW --- ---
    KOUMAK: Diky, zkusim. V okne (at uz s okrajema, nebo bez) moc hrat nejde, asi vzhledem k ne moc nabusenymu pc mi v okne spadnou fps na 15-20.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Dělalo mi to totéž, jak jsem tu psal pár dní zpět. Začlo to s problematickýma ranníma restartama serverů při nasazení mise pro Caernarvon X.
    Nepomohlo nic, včetně opravy hry z laucheru, s modama, bez modů, restarty, aktualizace ovladačů grafiky, až když jsem zkusil z launcheru "reset grafických nastavení", což mi hru hodilo do okna, to přestalo. Takže teď jedu v "borderless window" a až na pár detailů nemám zásadní rozdíl oproti fullscreenu.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    GREW: takhle to zase zní jako problém vga/drivery/api - zkus ještě starší ovladače

Případně nainstaluj třeba Everest a zkus se podívat na teploty CPU/VGA/HDD ve Win, Diablu, WoT ve wokně... myslím si totiž, že DIII rozhodně nevytíží PC jako WoTko. Chuchvalce prachu v chladiči VGA...? Jinak už nevím.
    GREW
    GREW --- ---
    ABSURD: Nehlede na to, ze kdyz pustim to Wotko v okne, tak mi taky jede, jenom je problem v tom, ze jak je to v okne tak mam jenom cca 20fps.
    GREW
    GREW --- ---
    ABSURD: Hraju jeste Diablo 3 a to je v pohode..... Jenom u toho WoTka mi to dela
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Tak tam máš asi nějakej miner virus co ti přetěžuje pc
    GREW
    GREW --- ---
    ABSURD: Jo a na HDD kde je wotko mam cca 30Gb mista.
    GREW
    GREW --- ---
    EMPERROR: Tak sem myslel, jestli to neni prehratim, ale dela mi to i hned po zapnuti PC.
    GREW
    GREW --- ---
    ABSURD: Nekoukal, protoze to nejde, kdyz se zasekne a ja to schodim, tak mam furt prez vetsinu monitoru Wot, jenom dole mi vyjede Start lista.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    GREW: mě to dělá občas taky, ale Ctrl+Alt+Esc se do správce úloh dostanu a WoTko shodím. Ale děje se mi to jen když mi běží tanky 5+ hodin a ve Win xx aplikací.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    GREW: Tak už mě napadá jen jestli nemáš zaplněnej hdd na kterym máš wot... A koukals jak zatížený máš cpu když se ti to kousne?
    GREW
    GREW --- ---
    ABSURD: Jo, hraju na nizsi stredni a stredni detaily a snizeni grafiky na minimum taky nepomohlo. Je zvlastni, ze se zasekne jenom hra, ale spravec uloh, win atd reaguje normalne, jenom s tim nejde moc pracovat, kdyz mam skoro prez celej monitor zaseknuty WoTko.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Mwahaha, kdo tady mluvil o T-50-2? xD
    ► Object 432 (Mini Premium T-100 LT?) + T-50-2 Returns - World of Tanks 2018-2019 News
    https://www.youtube.com/watch?v=XYaHDogrvUg&t=0s
    GREW
    GREW --- ---
    ABSURD: Intel Core i5-6200U, NVIDIA GeForce 940M 2GB DDR3, RAM DDR3 8GB. Rok a pul mi to na tom behalo v pohode, i po 1.0, az posledni tejden mi to zacalo delat.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    GREW: A jakou máš sestavu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam