• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    konecne LT15 hotova
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Tahle celkem zamrzela, samo, že mě vypla poslední arta :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: My bad, jsou tam tri bum :))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: ty máš v autoloaderu T25 čtyři střely? :)
    REPA
    REPA --- ---
    jsem k tomu prisel jak slepy k houslim. Prvni minutu nebo kolik jsem stravil jeste s telefonem na uchu:)

RALI
    RALI --- ---
    WOJTYLA: TVL Minimaoa a me hned zaclo srotovat, kde jsem prehlidnul Havajskej strom :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    GECKONEK: Minimaoa je tvuj najlepsi kamos. A taky zkusenost no. Musis se zdekovat ve chvili kdy odhadnes ze to pude dopici. Ne az kdyz je to v pici to je s tankem bez pancire smrt jista. To se naucis. Cum na naky videa dobrejch hracu na Yt. (Ne ma ty moje :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GECKONEK: Koukni treba na Sir Fochovo video

Škoda T 25 review!
    https://www.youtube.com/watch?v=1an-IS9NOw0
    GECKONEK
    GECKONEK --- ---
    FRK_R23: Jo taky jsem mel pocit, ze to bude muj nej stroj. Ale zatim s nim nedavam nic moc. Ale po tehle motivacni zprave se snad trochu pochlapim.
    GECKONEK
    GECKONEK --- ---
    WOJTYLA: Ok, budu vyuzivat vic depresi a krovi, kempovat ve 3.rade. S tim odhadem reloadu jsem nastiru, ale obcas se zadari. Hlavne mam problem, ze nekde uvaznu sam a pak uz pri mem naslednem reloadu skoncim proti vic jak 2 tankum, protoze si nehlidam, co delaji ostatni.
    Diky za radu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GECKONEK: Ceska T25 je absolutne OP stroj. Nesmis se srat dopredu. Ale ten autoloader je naprosto nejvic. Vykouknes, bum bum bum bum a zase pryc. Za 7-8 vterin muzes davat dalsi davku :) jeden z mejch nejuspesnejsich stroju :))
    GECKONEK
    GECKONEK --- ---
    VOMETAK: Aha, ted to ctu a mas pravdu. Ja jak jsi psal o te ceske IX, tak jsem si automaticky vzpomnel na svoji garaz.
    Na tu T25 a jeji autoloader jsem se moc tesil a ted ani nevim, jak poradne s ni. Ale to je tim, jak nizky je muj skill. Vsechno se ucim za pochodu, sam a toho casu taky moc nemam. Ale obcas se zadari.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    GECKONEK: myslím , že už ti unikla pointa toho příspěvku aneb mi o koze ty o voze. Já a Koumak jsme postli příspěvek na Itala.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    GECKONEK: já vim co je to za tank... nervi se s nim doppředu, z 3tí řady najdi si flek na mape využívej depresi (myslim že to má slušně) a křoví a view range... když se už vepředu počkej až tanky co jsou proti tobě vystřelej do jinejch tanku co maj pancíř nebo jsou tak blbý že se jim nastavujou a pak vyjed a vystřel... pokud znáš reload protivníka váš že stihneš s medkem třeba dve rány za každou jednu kterou oni vystřelej do nekoho jinýho... a když je to nekde nahovno prostě se seber a jed na jinou stranu mapy:-)
    GECKONEK
    GECKONEK --- ---
    WOJTYLA: Asi takhle, ze jde o papirovy a jeste relativne velky tank, takze kdyz si do nej muzes vystrelit, tak to udelas. Ale to delo za to stoji.

A ano, hrani hlavou mi nejde, protoze se vetsinou necham strhnout tunelovym videnim, misto abych sledoval situaci na mape.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    GECKONEK: co má hraní hlavou společnýho se sviněma tvl?
    GECKONEK
    GECKONEK --- ---
    KOUMAK: Taky mam problem. U tehle Skody T25 se clovek musi vedome chovat jako svine, snipovat zpoza rohu nebo ostatnich tanku. Nikdy nevjizdet do prednich rad. Jenze ja moc nepremyslim a vetsinou chcipam nekde v killing zone, kam proste najedu nebo jako zradlo pro TD, ach jo... kdybych byl aspon o trochu svine, tak se mi hraje lip.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    EMPERROR: Diky prošlo to
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    DEZGAMEZB2WOT - 3 boostery xp, crew xp a credity
    Pravděpdobně omezení na jeden CC (community contributor) kód v měsíci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam