• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Takovy nenapadny M :]

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/4556289#ruinberg-koudelka-t-10
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WG zas perlí. Do konce září je mise "Ala přijíždí", která má v popisu odměny "Úplná posádka pro 53TP". Ve skutečnosti to znamená jenom velitelka se žárovkou jako 0. skillem. Do úplné posádky podle mě 3 tankisti chybí.

GECKONEK
    GECKONEK --- ---
    SOLNAKAR: pockat, pockat, Jg.Pz.IV byl muj oblibenej...
    Co takhle ikv103?
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Svrab, filcky a nekázeň wr 1/7, jebat na to!
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    CARTMAN: Nejhorší je, že i když se náhodou povede slušná hra, tak zbytek týmu jsou boti.

CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SOLNAKAR: soucitim s tebou :D u me to skoro prekonalo ikv65
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Objevil jsem tank s neuveřitelným potenciálem. Potenciálem překonat i M3 Lee a Jg.Pz.IV jako největší sračka, kterou jsem kdy měl v garáži.
    Je to medko, ale viewrange to nemá. Je to pomalý, ale pancíř to nemá. Dělo je křivý ani depresi to nemá.
    Ano, je to 40TP Hapíča!
    REPA
    REPA --- ---
    konecne LT15 hotova
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Tahle celkem zamrzela, samo, že mě vypla poslední arta :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: My bad, jsou tam tri bum :))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: ty máš v autoloaderu T25 čtyři střely? :)
    REPA
    REPA --- ---
    jsem k tomu prisel jak slepy k houslim. Prvni minutu nebo kolik jsem stravil jeste s telefonem na uchu:)

RALI
    RALI --- ---
    WOJTYLA: TVL Minimaoa a me hned zaclo srotovat, kde jsem prehlidnul Havajskej strom :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    GECKONEK: Minimaoa je tvuj najlepsi kamos. A taky zkusenost no. Musis se zdekovat ve chvili kdy odhadnes ze to pude dopici. Ne az kdyz je to v pici to je s tankem bez pancire smrt jista. To se naucis. Cum na naky videa dobrejch hracu na Yt. (Ne ma ty moje :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GECKONEK: Koukni treba na Sir Fochovo video

Škoda T 25 review!
    https://www.youtube.com/watch?v=1an-IS9NOw0
    GECKONEK
    GECKONEK --- ---
    FRK_R23: Jo taky jsem mel pocit, ze to bude muj nej stroj. Ale zatim s nim nedavam nic moc. Ale po tehle motivacni zprave se snad trochu pochlapim.
    GECKONEK
    GECKONEK --- ---
    WOJTYLA: Ok, budu vyuzivat vic depresi a krovi, kempovat ve 3.rade. S tim odhadem reloadu jsem nastiru, ale obcas se zadari. Hlavne mam problem, ze nekde uvaznu sam a pak uz pri mem naslednem reloadu skoncim proti vic jak 2 tankum, protoze si nehlidam, co delaji ostatni.
    Diky za radu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GECKONEK: Ceska T25 je absolutne OP stroj. Nesmis se srat dopredu. Ale ten autoloader je naprosto nejvic. Vykouknes, bum bum bum bum a zase pryc. Za 7-8 vterin muzes davat dalsi davku :) jeden z mejch nejuspesnejsich stroju :))
    GECKONEK
    GECKONEK --- ---
    VOMETAK: Aha, ted to ctu a mas pravdu. Ja jak jsi psal o te ceske IX, tak jsem si automaticky vzpomnel na svoji garaz.
    Na tu T25 a jeji autoloader jsem se moc tesil a ted ani nevim, jak poradne s ni. Ale to je tim, jak nizky je muj skill. Vsechno se ucim za pochodu, sam a toho casu taky moc nemam. Ale obcas se zadari.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam