WOJTYLA: Bohužel nahulákat rychle dopředu až na důležitou pozici je na velký části map naprosto nezbytný, protože mezi redlinou a tou pozicí bejvá moc otevřenýho prostoru a později to už nejde přejet (voda pod mostem na live oaks, ze severu mlýn na 1 na fishermans bay, atd.). Samozřejmě každá taková pozice jde obětovat, když tam nejede nikdo jiný, ale pak je potřeba obvykle rychle potlačit druhé křídlo a vytvořit dostatek prostoru tam. Jakmile úplně ztratíš kontrolu nad mapou a necháš se zavřít v rožku, tak už jsi na 99% prohrál.
Není to o sebevraždě, ale mít kam ustupovat. Zvažoval jsem, že ti pošlu replay s M na 53TP v tX bitvě, kterej je přesně o tomhle - na začátku nahulákat do půlky mapy a celou bitvu už jsem jen ustupoval nakonec až na cap kvůili resetu. Parádní souhra s defenderem a 705A, kdy jsme si rozdělili 10 killů. Taky je tam obětování pablba v IS-7 který si prostě musel vyjet bokem před 4 tanky - být to lepší hráč, tak bych ho možná zkusil pokrýt, ale tohle jelito by to jen udělalo znova.
KOUMAK: jo, XVM a řada dalších modů hře škodí, ale dokud nebudou zakázané, tak mi nezbývá než je používat taky, když si chci rozumně zahrát. Kdyby mody zakázali úplně, tak by pravděpodobně vyřešili jak tohle, tak problém s boty.