• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: Ceta neni dobra podle nakejch cisilek ale podle srandy ktera se ve hre zazije. Na barvicky ser.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Zejo tyvole dneska me dvakrat sejmuli rozhidne nespotlyho. Tedy bez zarovky rozviceny.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    WAR_TIN: tvůj dmg nejspíš nebyl 20% hp enemy teamu, kdežto jeho dmg 20% hp vašeho teamu byla.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    WOJTYLA: no ne, já si nestěžuju. naopak já nechápu direct hity s kruhem přes pul monitoru, s četností 1 z 6 ran
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    zajimave je ze mam o 2 dmg vic nez enemy T30 ale high caliber ma ona
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    REPA
    REPA --- ---
    tak patch se mimoradne vyvedl. rozsviti se zarovka a asi tak za 10 vterin se teprve ozve zvuk, ze me spotnuli. pak se zarovka vubec nerozsviti, ale zvukova signalizace se zapne. parada
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    resp. da se s tim jeste porad zajet do IS3 za 450, nebo ne? :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: Porad stejne na hovno myslis? :)

Bejval OP
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: však se porád stejnej jen model je vetší...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: vzdyt uz dlouho stoji za picu
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    EMPERROR: neboj na Bertovi si spravíš chut :-))
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    REPA: u mně rozhodně ne...to si nedovolím s ničím...
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    REPA: K tomuhle dodám jenom poslední zkušenost s UK arckama.
    Jsem teprve tier 4, reload 9s a full-aim 6s, normálně dám kurzor na cíl a střílím bez doměření, s tím že na další výstřel už bude doměřeno. Twe, ten Birch gun dává na "velký kolo" direct hit tak jeden z šesti...
    To mi přijde hodně ujetý, to RNG JE rignutý, ditribuce v kruhu, pen i dmg. Absolutně nevěřím, že to je plný interval -25 až +25. Spíš něco jako [-25;-15], pak [-5;+5] a pak zase třeba [+15;+25]. Nebo a to mi přijde ještě reálnější jeden den máš -[25;+5] a druhý [-10;+10] a třetí [-5;+25]....
    ...já vím, konspirační teorie. Ale to, že je nevidím, ještě neznamená, že po mně nejdou. xD
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LOL

My last and final Advance with FAME...
    https://www.youtube.com/watch?v=VYGLQJ-igNc
    GREW
    GREW --- ---
    Vcera sem IS-M konecne dotahnul do full kofigurace. Bylo to hrozny utrpeni. Stock delo je tragedie a top delo se mi zda ma nakej totalne upravenej Random Number Generator, protoze jednou za uherskej rok propalim Jgpz E 100 ze predu a pak trikrat po sobe dingnu bok veze E 75... Gold munice uz ma celekem slusny pene, ale jelikoz je to APCR, tak dost casto dinga :(
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: tak neni to uplne spatny tank. Dost slusne dinga ale ten kanon je takovy rusky proste. Jeden den to dava vsechno a druhy den to strili do hazlu. Proste to nedomeruj uplne a placni to od boku. U ruskych tanku to tak vetsinou funguje:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: Jak to pipsujes, tak se z tebe stava slusnej heavynar, co mi to sviti schytava to ale nebere mi dmg. Meli bysme dat cetu. Kanonenfutter se vzdycky hodi :-D
    REPA
    REPA --- ---
    Tak si muzete prijit zapicovat na twitch:)
    REPA
    REPA --- ---
    00KUBAT: no nejzkurvenejsi je, kdyz stoji tank na horizontu. To nejde zamerit a WG s tim za cele ty roky stale nic neudelalo. Hlavne ze furt vymysli bambilion premiaku. Kdybyste si chteli dneska se mnou zanadavat tak kolem sedme nahodim stream:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam