• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    za me teda je event jedna z nejmin zabavnejch veci vubec, ja vim ze sto lidi, sto chuti, ale tech pet her na bonus je pro me fakt nudny utrpeni, to bych snad radsi byl v praci :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ABSURD: Blblo mi to jen jeden vecer, jak jsme si tu navzajem stezovali :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    FRK_R23: Já bych ty bonusy i rád využil, ale bohužel, přes lagy je to nehratelný...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    REPA: Hmmm tak prekonat 200 se mi jeste nepostestilo :)

Jinak je to docela v klidu event, dam pet kol, vyzvednu si bonus 75k kreditu a seru na to :D pro nas bez premiaku jsou tyhle specialy jedina sance si nejak rozumne vydelat.
    REPA
    REPA --- ---
    Jako nejvic jsme dali 257, ale to se fakt sesli lidi, kteri vedeli. Jeden stoji vzadu a sbira. Pripadne jeden sviti a zbytek z povzdali snajpi. Nejlepsi jsou borci co maji kolem 30 bodu jsouna ranu a vjedou mezi dve bdr
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ja mam docela kliku, tymy vetsinou jezdej dohromady a spolupracujou. Jsou samozrejme idioti, ale to se neda nic delat :) Prumerne dame neco pres 150 za hru.
    RALI
    RALI --- ---
    REPA: idealne sehnat 5 lidi, 4 bojujou a jeden sbira
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    REPA: njn to je holt WOT event ! :-)
    REPA
    REPA --- ---
    WAR_TIN: vypravej to tem jantarum co maji pres 60 hmoty a jdou bojovat proti dvema bdr, aby behem peti vterin chcipli:)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    dobry tip pro hallowen special....jezdete hlavne pro medka T-28 ...nesklopi delo takze kdyz se jim dostanete na bok nebo nejlepe na prdel tak vas netrefi nebo neprobijou...
    BIO23
    BIO23 --- ---
    dobrej grif
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KOUMAK: ja mam hasicak nastavenej na prostredni tlacitko na mysi (kolecko), jakmile zacnu horet dokazu to zmacknout hodne rychle, ze to pak vypada jak automatickej hasicak :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Mimochodem, nenarazil jste někdo na další nešvar od verze 1.2, kdy přestane fungovat ovládání spotřebáků přes klávesnici?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ABSURD: jo, a to dost strašně.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: No sem tqm das i pres 500 coz je fajn. Ale ja je pouzivam spis kdyz musim strilet naky hull down tabky desitkovy. Mam jich tam asi 10 a pomalu je nacnu a vokousavam.
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: a kdyz prostrelis tak das lowroll jak hovado:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Funguje stejne napicu jako HE jakmile to trefi pasy nebo predstavnej nebo delo tak to da za malo. Navic do hodne obrnenejch tanku to da casto za 0.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    REPA: pockej s ragem na conway
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    muzu potvrdit totez, nehratelne
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Já to ani nemůžu hrát. Jedu s lajtem do křoví a po pár vteřinách se objevím mrtev mezi nepřáteli...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam