• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    RALI
    RALI --- ---
    PRAASHEK: 3/5/7 co je na tom spatne a jak by to melo byt lip?
    Za me by uz davno mohli s mnozstvim tanku ve hre, klidne byt bitvy 1 tierove...ale to by jim trvalo delsi dobu poskladat bitvy, min by vydelavali a hraci drzkovali na cekani...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    _HUNT3R_:
    1) jak píše ABSURD, jen nemáš XVM, proto nevidíš barvy, ale hráči, kteří třeba dosáhli něčeho v ranked, si rádi dají ke jménu ten metál, stejně jako třeba ti, co mají s vyznamenáním všechny mise na Obj.260 a ti vidět jsou a troufnu si říct, že většinou budou s WN8 2k+. Ostatně jsem jeden z nich. Hru sice mám s modama, ale už dávno jsem se naučil minimalizovat úpravy GUI v bitvě, takže mi nevadí jet bez nich. Hra bez modů mi teď především komplikuje orientaci v těch 200+ tankách v garáži a přehazování posádek.

2) konspirační nesmysl. Jako když vidíš hráče, který dal v bitvě už 2 tanky na ammorack a první ranou ti vyndá tvůj, přičemž je to max. oranžový hráč, tak to trochu podezřelé je. Jinak je množství poškozených modulů a zraněných posádek dáno a. množstvím HE, které teď ve hře lítají a b. je to nastavení od WG, kteří při množství creditových záloh a dalších bonusů, které do hry pouští, potřebují vyrobit "credit sink", tj. způsob, jak dostat kredity ze hry. Když v každé bitvě přicházíš o více členů posádky a modulů najednou, tak spíš použiješ velké spotřebáky, jejichž cena je o zhruba 700% vyšší. Osobně nevidím v tomhle množství rozdíl mezi hodinami po patchi a měsícem po patchi.

3) TD kempící v křoví mimo render jsou k hovnu kdykoliv a potkáš je každý den.

Tím nijak nesporuju, že jsou stále ve hře věci, které jsou podle WG legal a dají se dokonce stáhnout z ofiko portálu, ačkoliv porušují logiku, že by neměly dát výhodu ve hře, ani to, že počet zabanovaných ilegálů je směšný oproti tomu, co potkávám v bitvách.
    Mám třeba celou sbírku screenshotů botů. sice mi občas někdo tvrdí, že to jsou děcka, ale sorry, účet, na kterém je 20k, 50k, 100k+ bitev s WN8 pod 100, jinak nevznikne. Stačí si uvědomit, že 50k bitev při průměrném trvání bitvy je víc než půl roku čistého času (kolem 6000 hodin). Hrát takhle na hovno nemůže nikoho s mozkem bavit a zároveň se tu hru za x tisíc bitev nenaučit aspoň natolik, aby dokázali dát 2 rány za hru. I když jsou možná jedinci, kterým nevadí že po x tisíci bitev dokáží leda točit věží v křoví, tak to nejsou ty stovky účtů, které potkávám, speciálně na prémiákách.
    Což je další důvod, proč s tím WG nic nebude dělat. Nemůžeš zakázat mody a nezrušit boty. Pro používání bota musíš platit prémiový účet (aspoň co si pamatuju z kauz, kdy se boti řešili). On ten bot bez prémiáku nemá smysl, protože nevydělá a na XP grind to taky není. Takže uživatelé botů WG platí jak prémiový účet, tak obykle mají koupený nějaký prémiový tank.
    Průser botů je mimo to, že svou příomností kurví mrtě bitev, kde je jeden tým oslabený (někdy dokonce třema takovejma), také v tom, že pak ten jantar naskočí rovnou do tX a krom toho, že nemá tušení, jak ten tank hrát, bude na tX dělat kraviny, které si "normální hráči" odbudou tak do tieru 3 (střelba do vlastních, skákání z mostu na Westfieldu, atd.).

Kdyby zrušili "naming and shaming" restrikci a zveřejnili koho zabanovali a za co, tak by to bylo jak efektivnější, tak bychom viděli, jestli blokujou skutečně "cheatery", nebo si jen čistí databázi od mrtvých účtů.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    _HUNT3R_: Zdá se mi že tvoje počty nesedí...
    1. 80% hrajících hráčů jsou v barevné škále od červené do zelené.
    2. Je jasné, že neuvidíš modré a fialové hráče, protože jak píšeš, nejsou funkční mody a tím pádem je vidět nemůžeš;-)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    FRK_R23: Módy jede cca 80 procent hrajících hráčů. A nejlépe je to vidět pri hrani hned po velkém updatu.
    1. Minimalne jsou vidět fialový a modří hraci
    2. Absolutně chybí zásahy typu munice, kánon ,řidič atd...
    3. Tdecka jsou v křoví absolutně marna

A to cele trvá cca 5 hodin , pak opet opraví módy a je to zpět.

_HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    KOUMAK: Xvm je dobre tak pro artynare kteří hned fokusuji fialovou barvu. Protože i rudej tým umí rozstrilet zelenej
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: všimli si toho už dávno, tenhle článek vychází už tak dva roky jenom s rozdílnými numbers :) ale stejně je to k hovnu. Nicméně cheaters nejsou ti, co tu hru kurví. Resp. tomu, aby si člověk hru užil brání hlavně nastavení 3/5/7, dementi, kteří neznají základní věci a já.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGERLOVER: No a prave proto jsem si pomohl hlaskou z DJC. Protoze to rozhodne nevypada, ze by to nejak zaregistrovali.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FRK_R23: Tak toho si všimli už před lety. Proto se divím.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGERLOVER: To je vesela citace z Vysetrovani ztraty tridni knihy. A chtel jsem tim rict, ze si po letech vsimli toho, ze lidi pouzivaj tzv. ilegalni mody :))
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FRK_R23: Čeho si všimli?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ABSURD: vsak mas wg rating v garazi, honit bude vzdycky co
    E_D
    E_D --- ---
    ABSURD: dost lidi honi marky na delu tak myslim ze by zrušení wnka tolik lidi neodradilo.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    No a co honiči wéenka? Kdž nebude xvm, tak už nebudou mít důvod hrát, páč neuviděj barvičky... Stejně si myslim že něco jako xvm přidaj do hry defaultně. Jen s možností vypnutí, či neviditelnosti.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: Ja jsem ted nainstalival kvuli klanovejm bitvam takovej ten extended zoom out. Ze si muzes odzoomovat hodne a vidis krasne bojiste z vejsky. Jinak jedu uz leta letouci vanillu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Jedu vanillu a mody bych zakazal uplne. A nebo nechal moznost instalace jen in game z toho jejich hubu.)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FRK_R23: Stejnej wg bullshit uz dva roky a hovno z toho. Jak mi kdysi rikala soukrome Ivana Drago, podle odhadu Wg vic nez polovina hracu pouziva nejaky zakazany mody, ale kdyby to vsechno zakazali tak by jim klesla hracska zakladna natolik ze se to nevyplati.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Uz si toho vsimli...

Fair Play Policy Update: November 2018 | General News | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/fair-play-policy-update-nov-2018/
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: Hele stoji. Jedno z nejlepsich X medek. Mohl by bejt malicko mobilnejsi, ale to delo umi trefovat uplny nesmysly. (Nicmene samozrejme furt je to WOT a klidne taky po tom co jsi ustrilel IS7 pres kolecko pres pul mapy pak ne trefis E100 na 50m:-)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: Obávám se že to za to nestojí...
    REPA
    REPA --- ---
    ABSURD: dej mu cas. taky jsem s tim mel ze zacatku podobne skore
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam