• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ale zajimavy, muj jasne nejuspesnejsi stroj je stara T37
    68,33 WR
    2458 wn8

:))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EMPERROR: Nemam, mam jen americkou IX a kvuli nejaky kokotsky misi frantiskou myslim petku
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    FRK_R23: Vidíš to, tu ani neznám, protože já vyměnil popelnici za popelnici až na tieru VI... :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    FRK_R23: Plus Bertík, jestli máš a umíš... Já mám teďka Bishopa a jako nejsem s ním úplně happy :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EMPERROR: SU-8 WN8 1,905

Takze asi tak :)))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EMPERROR: To bude davna historie :) Ona takova M44 je porad dabelskej stroj :))
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    FRK_R23: Twe šestkový artyny, jooo? "Oink, oink" xD
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EMPERROR: He, toje dobry :))

EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    EMPERROR: ... a docela mě děsí, že nej čísla mám v HT...?! Dycky jsem si myslel, že to "honím" nahoru Lajtama, kde skutečně mám nejlepší bitvy (5k-15k WN8) , ale očividně i nejhorší konzistenci výkonů (+ teda i mise na pute spot) Nicméně mě to pořád hodně překvapilo.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    PRAASHEK: různé stupnice - škálování, ale tohle mě teď celkem zaujalo na noobmeter.com

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw mám WN8 899 :) ve hře jsem oranžovej a na webu žlutej. co to?
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    JOHN_LENON: Tak pod tohle se podepíšu, dal jsem si 10 měsíců pauzu. Bavilo mě to tak měsíc, když jsem zjišťoval co a jak moc se změnilo. A dneska jsem opět s motivací v koncích...
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    HOUH: Jojo, to všechno souhlas. Já jen naopak chtěl vyzvednout, že MM, obzvláště formát 3:5:7 stojí za starou kun*u, ale skoro až nad poměry dobře se dá zahrát právě na tIX... A jinak a hlavně Witaj! xD
    HOUH
    HOUH --- ---
    EMPERROR: nejdu ale chtel jsem mit aspon tank a hlavne posadky pripraveny, misto toho mam t9 tanky... takze kdybych chtel hrat v klanu, budu muset pekne za goldiky vsechny tyhle posadky (4x t9) komplet predelat...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: mám na něm ve statistikách po 500+ bitvách 1246 průměrnou damage, což je lepší, než 88% ostatních players!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Mam vyzkoumanou americkou X artynu, ale je mi dost lito kvuli tomu grindit 6mil kreditu :))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: report
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: vzhledem k buffu Obj. 260 a vzhledem k stavu randomu jsem - koupil nemeckou VIII artynu a hraju to... a pámbu mě netrestej je to socela prdel :-D
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Já mám další poznatek. To, že si dáte 10 měsíců pauzu taky nepomůže. Sice to nebyla žádná sláva předtim, ale zato teď to stojí úplně za hovno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam