• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    TIGERLOVER: a nebo navzdy :DD
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    2SDPERCY
    2SDPERCY --- ---
    FELCARKILLER: JOJ starý artyn co vypínaly těžké tanky na ránu. Mě by se to líbilo.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SOLNAKAR: jn, meli by tem artynam vratit APcka
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Jo WG, rebalancujte goldy, protože ty jsou rozhodně problém. Nejlíp ještě bufněte HE a přidejte další tanky s trollgunama, kokoti posraný.
    To poslední AP prošlo navíc jen proto, že po všech těch HE, jsem byl ve stanu, živej byl poslední člen posádky, neměl jsem pásy, motor ani munici. Fakt mě to baví, zvlášť když to takhle vypadá furt.

REPA
    REPA --- ---
    maus je proste nejlepsi TX spotter. to mi nikdo nevymluvi:)
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: za me ano. Hodne slusny tank
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    helejte má ted Caern AX smysl? goldu mám 100k takže ho mužu klidně koupit ale nevim esli to za to stojí
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    ABSURD: njn co už WG mi leze do prdele abych to zase hrál :D
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    PAVEL1989: Tvl, jednou za kok pustíš hru a hned dáš M na všem co má pásy....:-D
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    REPA: loni jsem dal level 3 kouli až na 22. pokus ([ SOLNAKAR @ World of Tanks ] ). Je to strašlivá čurákovina.
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: jo to jak taky chtel jednu ozdobu sice 2. nebo 3. urovne a asi 5x mi to vyrobilo porad tu stejnou. Maji to ty kundy pekne vychcane no
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Tak jsem ve Velkém Vánočním Podvodu 2.0 vyráběl "taktický grill". Už jsem chtěl psát na support, že to mají rozbitý, když mi na 7. pokus padnul. No stál mě "jen" 10 080 úlomků.

Když se teda tohle povedlo, tak jsem nasypal ještě do 25 čínskejch beden. Ze 17 ozdob mi jich padlo 10. Jen 8k goldů a 10 dní prémka, 2x tuarán a stal jsem se dalším stydícím se majitelem IS-3A. Opět žádné 3d styly ani santa.

Člověk si fakt musí asi koupit ruský bedny, aby mu to padlo. Ale na to jim už fakt seru.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SICKBOY4000: Nejede ale nikod jich (prej) nema vic.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    REPA: jop na ru chtel jet tanky vzdy na 100% MOE a pak s nim na tom serveru skoncit (respektive proste tam udrzovat 100%) - https://wotlabs.net/ru/player/skill4ltu
    REPA
    REPA --- ---
    SICKBOY4000: jel i RU server, ale posledni dobou tam myslim vubec nebyl
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Podle me nejlepsi 8 premiak. Navic jak se do toho blbe nabijej holdy tak to dost vydelava :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam