• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    2SDPERCY
    2SDPERCY --- ---
    Artyn se vrací k původní účelu rozdělit hráče na artnare a ty co je nenávidí. Jen to byli doby kdy artyn bylo online tak 5-10%. Dneska se artyn nikdo moc nebojí když dávají tak málo na 8 tiru cca 300-400 dmg za minutu když se daří. Když vzpomenu jaké byli na začátku tak je mi dnešních slavochu líto. Vzpomíná na dobu kdy bylo běžné že Arty měla dmg přes 4k běžně a kdy zvládla při troše štěstí dát protivníka na ránu
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FELCARKILLER: a věřím že ani vepři ;)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SOLNAKAR: rad bych podotknul, ze nejsme ve pri :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FELCARKILLER: Celkem souhlas, ale Type 5 mi taky nepříde v pohodě. A bez goldů to bude ještě horší. I bez Typa prakticky v každý bitvě už teď potkávám tak 8 velkejch děl, se kterejma se asi úplně neměl prasit HE spam (např. 705A, E3, E4, Prase, 268v4, atd.), ale jejichž majitelé střílí jen HE, protože se s nima na rozdíl od těch goldů ani nemusí mířit, jsou levnější a i přes nejtlustší pančíř likvidují posádku a moduly.
    Vadí ti "tlaceni do pouzivani drazsich spotrebaku". Čím je to tlačený? No posranejma OP HE.

SPAMST
    SPAMST --- ---
    jak to tak zase vidim tak uz by sa to mohlo premenovat na world of campers :D
    REPA
    REPA --- ---
    ABSURD: ja ted par dni trpel, kdyz jsem musel udelat misi se zkurvenou arckou, ale nakonec se podarilo. ted uz na ne zas nesahnu do doby nez je budu potrebovat. rakoviny zkurvene:))
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FELCARKILLER: Jinak bych se pod to podepsal. Jsem to take prestal hrat. Sem tam dam bitvu, abych se ujistil, ze to stale stoji za prd. :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ABSURD: pro me za me :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    FELCARKILLER: Perfektní řešení, jak se vyhnout hádkám okolo artyn je, odebrat je ze hry. Rakoviny pekelný!
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    TIGERLOVER: AP munice byla minoritni problem.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FELCARKILLER: Jsou tu jistě tací, co by ty APcka tam fakt chteli. ;)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    TIGERLOVER: toho je...
    rozbity premium tanky
    gold ammo obecne
    artyny
    tlaceni do pouzivani drazsich spotrebaku
    neustaly zmeny na mapach, ktery jsou vetsinou akorat k horsimu (tvorba koridoru na mapach kde nebyly)

atd.

za tech x let co jsem to hral mi prijde ze u WG je to vzdycky od zdi ke zdi

Pridaj do hry novou vetev, ktera ma silnej top tier aby lidi konvertovali xp a snazili se dostat co nejrychlej. Po nejaky dobe to nerfnou a pridaj jinou rozbitou vetev.

btw: s tema apckama to byla ironie, ale koukam ze ma par lidi odkrvenej mozek ;)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    TIGERLOVER: Problemy ty hry jsou uplne jinde.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FELCARKILLER: To tak. Vratit rakovinam APcka. :P
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    TIGERLOVER: a nebo navzdy :DD
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    2SDPERCY
    2SDPERCY --- ---
    FELCARKILLER: JOJ starý artyn co vypínaly těžké tanky na ránu. Mě by se to líbilo.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SOLNAKAR: jn, meli by tem artynam vratit APcka
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Jo WG, rebalancujte goldy, protože ty jsou rozhodně problém. Nejlíp ještě bufněte HE a přidejte další tanky s trollgunama, kokoti posraný.
    To poslední AP prošlo navíc jen proto, že po všech těch HE, jsem byl ve stanu, živej byl poslední člen posádky, neměl jsem pásy, motor ani munici. Fakt mě to baví, zvlášť když to takhle vypadá furt.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam