• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    VOMETAK: v pohodě hele, už na to máš věk :D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    KUTHNERSSON: myslel jsem že vkládám na lodě a hle tanky :-D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    KUTHNERSSON: kua, nojo nějak jsem to pomotal
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    VOMETAK: tak pak doporučuji diskuzi World of Warships, která je kousek vedle :-)))
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    KUTHNERSSON: na vodě je to teď nějaké lepčí ;)
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    VOMETAK: to jsou zvláštní tanky... :D
    2SDPERCY
    2SDPERCY --- ---
    ABSURD: Až bude v tipů bude to výrazně větší sranda s ní hrát. Stále vzpomíná na ty artyny že začátku ty byli krása a smrt z nebes.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    :D jsi zlý :D
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    2SDPERCY: Dnes jsou na artynáře kladeny vysoké nároky. Když vezmeš v úvahu, že s tím dokáže bez problému zahrát i člověk s jedním okem, bez rukou a s násadou od koštěte v prdeli... Tak se od tebe jakožto pravděpodobně zdravého jedince očekává, že potaháš hru...
    2SDPERCY
    2SDPERCY --- ---
    ABSURD: pokud víš co má 9 Arty za první dělo tak honit dmg moc nejde. 700 za ránu He. Je dost málo. A střílím tanky ty které mohou. Většinou první linie nebo TD ve snajpu. Nejdu za kill ani za dmg znasim aby jsem vyhráli.
    A já konečně mohl mít normální dělo. Ne něco co my typ 4 zastaví pancířem. Takže ano snažím se aby zásahy dali alespoň 100 dmg když se zadařilo tak 350.
    Ano neničil jsem 1 tank který prostě nemohl poničit. Zkus někdy je s posádkou kolem 105% udělat na 700 metrů s He když mají vložky a pancíř až zaroh.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    2SDPERCY: No a střílel jsi na tanky, které bylo potřeba zabít? Nebo si jen honil dmg?
    2SDPERCY
    2SDPERCY --- ---
    BIO23: mám ověřeno ze zkušenosti čím vyšší trie tím věstí arogance. na VI se mi nestalo že by někdo nadával. na IX mi nadava hrač z týmu že jsem noob a když se podívám na výsledek tak mám 2x tolik natrileno a o kil víc než on s X. tak co si mám myslet o tom člověku. jo oba jsem jeli Arty americké. a to podotýkám mám tam to první dělo jestě.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    TYPIČO!!!!!!
    mapa vylodění, tier IX a X a náš team jede v DEVÍTI lidech na pláž, nahoře zůstanou čtyři tanky a dvě arty - přejedou nás za 2 minuty a pak v klidu dojebou tu pláž a ještě mi ty piče z pláže hážou hejty do pošty... tak tohle už jsem dlouho nežral ... pičo desátej tier!!!
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    00KUBAT: par lidem jsem poslal zdaost o pridani do kontaktu, klidne kdo nemate s kym hrat, tak pisnite, jeste minimalne tejden na tom budu sedet docela pravidelne do hluboke noci :-)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    hraje někdo? četa?
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    szukam klanu wot, nepozval by me nekdo nekam, kde se jezdi pravidelne T6/8 odrady i offky, bez nutnosi pravidelne dochazky a neprohrava se kazda druha? :) mam zase takovy podzimni druzici se nalady, kdyztak do PM a nebo do hry. Dik.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SICKBOY4000: Mno voni ty hodnoty jsou jednak relativni a jednak ty mechaniky fungujou v kontextu s dalsima mechanikama ty hry jako camorating a podobne. Myslim ze gotwy vo tom delal naky celkem nazorny videa kdyztak mrkni esli te to zajima vic do hloubky.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SICKBOY4000: no je to nesmysl, ale samozřejmě si to jezdi jak chceš:-)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    WOJTYLA: nechci byt za pruda, ale na Type 4 mit bino mi prijde take prinejmensim prazvlastni :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SICKBOY4000: LOL tyvole to je dobrá matějská:-).... a tendle biordel tam máš jen protože potřebuješ autopřehazovat binokuláry? (mimochodem na čem všem je vozíš?.-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam