• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: a pristi tyden hura na Frontline :-D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Tak, a je po kampani. Konečně :D
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Se tady pěkně rozjela diskuse zase :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Zmrvili ten hellcat hrozně ale furt se snim zahrát dá

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ELDOUGO: protože maká
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ELDOUGO: Pochopitelně za to může Jára Cimrman. Jak víme v dřívějších dobách se potraviny uchovávaly ve sklepě, kam se v zimě navozila, jak se tehdy říkalo, "tvrdá voda", která tam i přes letní měsíce udržela nízkou teplotu. Náš velikán ale chápal, jak je pro hospodyně nepohodlné stále pro něco běhat po schodech nahoru a dolů a přemýšlel, jak uchovávat potraviny čerstvé přímo v kuchyni v něčem, co sám nazýval "chladová skříň". První experimenty prováděl s menšími kostkami "tvrdé vody" v kuchyňských skříňkách, ale ty byly často spíše jen policemi bez pevné zadní stěny a chlad tak rychle unikal. Jako vhodnější se nakonec ukázala až vyřezávaná na červeno natřená almara v jeho pokoji. Měla silné dubové stěny a tak dobře držela chlad uvnitř. Tomuto modelu snad právě kvůli řezbám a barvě říkal Červená Lhota, bohužel obrazové záznamy se nedochovaly. Červená Lhota však neměla takový úspěch, jak Jára Cimrman doufal. Na skříň kuchyňskými okny také často svítilo slunce a červená barva světlo pohlcovala, což hlavně v letních měsících způsobovalo rychlé tání "tvrdé vody". Původní almara byla také určená k zavěšení oblečení a tak postrádala potřebné police k ukládání potravin, což vedlo k tomu, že se vše hromadilo na dně a kusy potravin často přimrzaly ke kostkám "tvrdé vody". Mistr tak začal pracovat na dalších zlepšeních, pro nový model zvolil bílou barvu, která světlo odráží a použil skříň s policemi. Aby pokračoval v názvech modelové řady podle slavných českých zámků, hledal takový, který by odpovídal nové bílé barvě. Nadějně vypadaly názvy Bílá Lhota nebo Bílovec, ale ukázalo se, že tyto zámky jsou natřeny žlutou barvou a tak byl vybrán zámek Lednice. Model Lednice byl obrovský hit a i když další modely nesly jména jiných zámků, Lednice zlidověla, a to dokonce natolik, že se kostkám "tvdré vody", jakožto náplni Lednice, začalo říkat "led". Původní název vynálezu "chladová skříň" zcela z jazyka vymizel a pojem "tvrdá voda" se v češtině znovu objevil až o mnoho let později a ve zcela jiném významu.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    ELDOUGO: To aby se všechny kuchyňské spotřebiče, mohly nazývat jednotně, bílé zboží...
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    já pořád nechápu proč je většina ledniček bílá ......
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    HOUH
    HOUH --- ---
    Ja jsem naposled po kampani prestal uplne hrat, bylo toho uz moc ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BOBO78Z: jo bylo :-D
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    PAVEL1989: neboj já ti pomůžu. ( a teď nadsázka pro ty co mají sloní paměť) jsem v bezva klanu a když potřebuji přijdou i lepší hráči než jsem já a pomůžou. Tak nějak to bylo Wojtylo ne
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    BOBO78Z: asi bych si měl pohnout s misema když i ty maš už Excalibra :D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: klávesnice je v poho, sedím v kanclu, až se ošoupe, koupí mi firma novou.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: pobral, jen jsem ho nekomentoval... ted postuju neco vo tom jak je THEOS skvelej? a o ANV jsem tu napsal že je super neco tak dvakrát, jen tobe to vždycky z mě záhadnýho duvodu nák strašně vadilo, že já takovej rajčák, byl v takovejch klanech. Závistí to nebude, byls taky v super klanech. Čim to je je mi sice záhadou, nicméně, vzhledem k tomu že co si vo me nebo mejch postech, nebo mejch videích nebo čemkoliv, kdo myslí je mi zcela z prdele, po tom nijak nepátrám, snad ti to nevadí.
    Napiš mi ted nákou vtipnost a tim bych ukončil tuhle zbytečnou (opět) výmenu a jen třeba do budoucna - nic co sem kdy napíšeš nebude mít vliv na to co sem budu postovat nebo co budu jinde delat. Třeba ti to ušetří zbytečně vošoupanou klavesnici.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: jasně, vždyť jo, jen za poslední dny jsou tu prostě nesmyslný posty, jeden čas jsi sem postoval o úžasným klanu do kterýho jsi šel, a jak jsou v něm všichni super, a teď prostě postuješ ty samé sračky. Jinak já dal na konec taky jeden for, ale ten jsi asi nepobral, protože nejsi v Theosu moc dlouho
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: a nepochopils ani ten vtip kterej se v tom umístění týká a proč jsem to sem dával... jedeš si svuj model, kterej vuči mě máš už leta - máš furt dojem že se chlubim a přitom jen prostě nechápeš vtip - seš prostě mimo jako vždy :-D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: i ty mě můžeš líbat, ale prosím zanech toho nesmyslného postování tvého umístění, v theosu jsou stejně největší cheateři, což ví úplně každej kdo byl v PERL :-DDDD
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SOLNAKAR: s tvejma tankama a statem jsi měl zkusit jít do PERL, byl jsem tam s Pavlem a musím říct, že jsem nikdy nehrál s lepším velitelem, než je Euly v Perlu, a když se teď koukám je 13. v pořadí klanů, takže hrát kampaň v A-N-V musí byt asi očistec, ale hodně určitě záleží i na velení a strategii a výběru map
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: no řikám že víš uplný hovno... a samozřejmě jsem kampan v ANV jel. Duvody proč jsem zval lidi do A-N-V jsou tem lidem známý a duvody mýho vodchodu z A-N-V nijak nesouvisely s kampaní. Odešel jsem ještě před tím než jsem vedel co tam bude za tanky a že jí pojedu, takže meleš uplný hovna.
    Stejně tak jako jsem nikde kromě míst kde to bylo záhodno nevysvetloval svuj odchod z ANV, do ANV-V a následně návrat do A-N-V a pozvání NĚKOLIKA lidí odsud asi tak čtyř.
    Takže zas jen a jen hovna.
    Seš nákej kyselej, takže zaver je jasnej, polib mi prdel :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam