• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Jojo, včera mě to pekelně nasralo. Ať už obrana, nebo útok, vždycky banda kempících imbecilů, kteří nemají tušení co je to kolečko na mapě a co s ním mají dělat. Stojí, čumí na capovanou bázi a jen čekají až z ní vyjedou tanky... Nebo stojí a čumí na bázi, kterou mají capnout, ale ani po 5ti minutách se k ní nerozjedou...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    A hazi to vas nekam jinam nez na utocici C? Dal jsem vcera tri hry, trikrat dole na C, trikrat prohra. Fascinuje me, jak vetsine lidi nedochazi, ze je potreba nejdriv capnout a pak teprve strilet :)
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: dulezite je treba i capovat. Ja dal behem hry 2x cap a hodnost sla raketove nahoru. Kdyby byla hodnost polni marsal, tak bych ji v te hre mozna dostal:)) jinak std kapitan nebo major
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    SOLNAKAR: ti večer můžu poslat replay :) hodně jsem resetoval. udělal jsem jen 1800+ dmg na obraně. jinak asi 9k dmg a 5k asistence.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    MONOTYPEK: Kurwa jak? Bývám mezi prvníma 3 na XP, kolem 11k nástřel a těsně přelejzám na majora.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SOLNAKAR: jenom mají v CZ verzi koukám blbě ty expy na postup po úrovních. V en jsou správně https://worldoftanks.eu/en/content/frontline-episode-1-regulations/
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    jsem si ráno dal frontu a s arty si udělal hned generála... ten shitstorm v poště po konci k nezaplacení :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: ano, na každou úroveň prestiže je 30 úrovní na Frontové linii.
    Ostatně i s poměrně srozumitelnýma grafikama je to tady
    Frontová linie 2019: Pravidla a předpisy
    https://worldoftanks.eu/cs/content/frontline-episode-1-regulations/
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: No ale abys najel ten full odznak je to 30 urovni ne?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: úrovní prestiže je 10. s tím, že můžeš najet maximálně 2+počet "sezón", tj. v aktuální se dostaneš nejvýš na 3. V březnu začneš přesně tam, kde tento týden skončíš. Celkem se pojede 10 týdenních sezón, jedna za měsíc, tj. poslední bude v listopádu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Ja sem konecne objevil kouzlo Frontlinu. Na zacatek vzdycky artynu. Nastrilim 2-3 tisice pak mi dojdou naboje jdu se utopit vemu medko dostrilim to na 5/6 tisic a je to.
    Vetsinou se u toho v klidu najim dojdu si do lednicky nez to nabije, vyridim nakou praci k tomu.
    Relax.
    Vymaxovanej nalet a delostrelectvi a k tomu pruzkumnej let. Zatim lvl12.
    Jen teda nevim jak tl bude s tou prestozi protoze najezdit level 30 patnactvkrat nebo kolikrat na ten tank to je asi totql nolife.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Mimochodem, za cca 20 bitev jsem viděl generála tak v 5, z toho jednou jsem ho měl já. Fakt jsem nečekal, že prostřílet se k němu bude takovej bruntál.
    Nemáte nějaký tipy, jak na to? Minule jsem FL nejel, tak krom toho, že se teprv seznamuju s mapou, nevím ani, na co se soustředit, abych vymaxoval zisk.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK, 00KUBAT: Ráno jsem dal 3 bitvy, 3xobrana, 3xbáze "A", 3x 8 (9. je arta) kokotů najede jen na nájezd ten debilní balkon a strašně se diví, že někdo capuje bázi. Ale ne, že by aspoň najeli až nahoru, a zabili ten jeden tank, který tam proti nim je a mohli střílet dolů na bázi, ale jsou schovaný za skálou, kde si tak akorát můžou navzájem lízat koule. Takže 3x "A" ztracený behem první minuty.
    A aby to nebylo málo, tak když jsou na tý první lajně takový jantaři, tak naskáčou všichni do druhý lajny ("B"-"E"), kde je proti nim jen 5 nepřátel a "D" necháme bránit 3 lidi.
    Cíl 1 obvykle vydržel tak 4 minuty, pak se samo všichni naspawnují do první lajny a čumí na rozbitý dělo, ale to už se útočí na cíle 2 a 3.
    Díky WG.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Ty vole tak takhle jsem se už pěkně dlouho nenasral... Kombinace takových imbecilů vs. neskutečné RNG hovna. 7 her, 1 výhra. Totální psychické vyčerpání. Ať si to ty kundy ruské strčí doprdele, čuráci.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Funguje to celej tejden nonstop, nebo zase jen par hodin vecer?
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    hehe, tak jsem jásal předčasně :-) hodilo mě to do fronty a po 2 minutách m to zase vykoplo a opět nic :-) Maj to kluci pošéfované :-)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    už mě to pustilo
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    WTF? Jak plná fronta na frontovou linii? Co to kurde je?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ja jsem rad, ze se vratil Frontline mode :) Jako free2play hrac ocenuji kazdou moznost vydelat si kredity :))
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    je to píčovina a zbytečně velkej humbuk okolo toho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam