• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BIO23: Ze te to nepusti do ty bitvy?
    ZILWAR
    ZILWAR --- ---
    BIO23: prosim vás, nepředbíhejte jó, já tu byl první!
    BIO23
    BIO23 --- ---
    WOJTYLA: některý se nedostanou ani na FL... třeba já
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    stejně jako každá jiná... i tohle je o naučení se mapy a nejčastějšího chování okolních hráčů. osobně často začínám tím, že přejedu na jinou bázi, protože k ní přijedu z boku soupeřova spawnu... (tip) úvodní spawn mě nutí se vrhnout do jednoho ze tří scénářů. raději přejedu při útočení z A na B a pak zadem do boku na A.

jediné chování, které i při minulé frontě narušovalo zvyky jsou drsné čety s jasnou taktikou. viděl jsem už trojce těžáků s aktivovaným zrychleným capováním jak obsazovali jednu po druhé a postupně měnila tanky podle další části mapy (většinou medka)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    dneska se přes poručíka nedostanu ani kdybych se posral...
    HOUH
    HOUH --- ---
    Dal jsem si pravidlo, ze dvakrat za mesic to mazat a instalovat nebudu!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Such distribution will help each vehicle type influence the current battle situation: for example, in addition to scouting, light tanks will coordinate their actions with the team by using a large number of Combat Reserves.

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA: One slot for medium/heavy tanks
    Two slots for tank destroyers
    Three slots for light tanks and SPGs.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    heljte ale potřeboval bych radu na nekterejch tankách mám 3 ty sloty na nálety a tak nekde dva a nekde jeden... podle čeho to je?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Sam sem na tom vobsazovani chcip tolikrat ze sem musel cekat az mi dorazej tanky jak rschle sem chcioal :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: No tvl a pak posledni dve minuty tam vsichni najizdej do hulldown rady tanku a chcipaj. Tykraavo to je maso. Beru zoet artynu :-)
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: protoze kazdy jen stoji vzadu a snajpuje
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak dneska vostře nehratelný... zkoušim to bez artyny na začátku a tvl 4 hry a ani jednou se nepodařilo obsadit ani jednu základnu tu první tvl... WUT?
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Jezdím prémiáky, špageto, superpéro, su130, wz120 a t44 kvůli expům... Vzal jsem i mutanta, ale ten je na tohle moc pomalej a má křivý dělo.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK: Celkem dost tam lítám s Lynxem - ta mapa je obrovská a s tímhle se dá být kdekoliv dost rychle. Jinak Prošůto, Lorr., Skorpion G, 252U, 50TP, BlackDog.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    progetto, chrysler, CDC, LTTB
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    KOUMAK: emerická arty, T44-100 a Progetto. Když útočím a je potřeba obsazovat, beru IS-3. Lowe, ELC i SU130 moc netahám. je lepší být pohyblivější a tvrdší .)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Jezdim to s dostupnejma premiakama. V mym pripade je to Mutz, Super Persching a WZ111 :) Standartni tanky mi na to prijdou zbytecny, kvuli kreditum
    REPA
    REPA --- ---
    Nejlepsi jsou stejne scouti co se postavi dozadu a snajpujou:))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Jojo, včera mě to pekelně nasralo. Ať už obrana, nebo útok, vždycky banda kempících imbecilů, kteří nemají tušení co je to kolečko na mapě a co s ním mají dělat. Stojí, čumí na capovanou bázi a jen čekají až z ní vyjedou tanky... Nebo stojí a čumí na bázi, kterou mají capnout, ale ani po 5ti minutách se k ní nerozjedou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam