• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jo dneska taky hraju picu :)) Tym tomu taky moc nepomaha
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    EMPERROR: Ja to dneska regulerne dezertoval po tom co jsme se po treti soawnul a stale jsme bojivali o obsazeni prvni baze a ja mel 350 dmg. :-))
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Lol, jen co Solny odešel, tak jsem dal Generála s winem :D the Unicum Curse is Real XD :P
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    FRK_R23: už 17, ale teď jsme oba se Solnym zažili něco jako -50% rng a chcípněte zmrdi, ne ani si nevystřelíte, spwanlí sme byli obklíčení 10 enemáky, poslední dělo padlo skoro 6 minut před koncem...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EMPERROR: Vetsinou dam kapitana, pod porucika jsem jeste nespad :) Ale dal jsem zatim asi sest her (vic nez tri denne nedam) a mam level tak osm, aspon myslim
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    SOLNAKAR:
    FRK_R23:
    Já jsem jantar, osciluju mezi lajtnatem a majorem, generál se ještě nepoštěstil a netuším, zda vůbec někdy. Rozhodně ne v četě se Solnym a řepou xD
    Ale jsem lvl 16 tuším a i přes to, že AX Karavanu celkem dost goldím, tak mám 3,5M plus. Nemluvě o tom, že si na tom krásně vyjedu Obj. 263, příští měsíc LTTB->T-54 ltw. a Type 4....
    Nebýt větší šance na projevení se demence spoluhráčů a RNG, tak si myslím, že FL nemá proti randomu konkurenci...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SOLNAKAR: Na tank si rozhodne nefandim (mozna tak ta sta2), ale kredity jsou fajn. 10M jsem teda nedal, ale milionky pribejvaj :))
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: nebo návrat mé milované SU-122-54, ale to jsou všechno spekulace
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Tyhle data nemam kazdopadne loni jsem stoupal o dost rychlejc. A uprimne zbytecny tanky pro me motivace nejsou (ta devitka by snad mel bejt cinskej stihac)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: Loni jsem nejel takže mě prosím osviť:
    - jak dlouho se loni FL jela?
    - dalo se úrovně 30 dosáhnout opakovaně?
    - byly za dosažení úrovně 30 takové odměny, jako jsou letos?
    - kolik bodů bylo za hodnosti? Jak jsem posílal včera ty odkazy, tak mi příde, že v CZ verzi by mohly být ty loňské. Letos by pak bylo +50 bodů za kapitána, +125 bodů za Majora a +200 bodů za Generála. Pokud pravidelně dosahuješ těhle 3 úrovní, by to pokrylo cca polovinu toho rozdílu.

Každopádně pro někoho, kdo dosahuje hodnosti generála v každé bitvě, bude 10. úroveň prestiže znamenat 255 bitev, což odpovídá cca 85-130 hodinám (pro každou úroveň prestiže je to 1/10 těch čísel). I pro hodně dobré hráče to tedy znamená hrát FL 1-2h každý den, kdy bude dostupná, pro dosažení 10. úrovně prestiže.
    Pro průměrného hráče by ale neměl být problém dávat v průměru kapitána, což je přesně dvojnásobek potřebných bitev i času.
    Druhý extrém je někdo tak jalovej, že dělá v průměru jen seržanta by strávil se všema 10 úrovněma 2034 bitev, tj. cca 678-1017 hodin (tj. maximálně 43 dní non-stop ze 70, kdy bude FL dostupná).

A asi ne každý potřebuje nutně mít Emila a tajemnou IX. Už na úrovni prestiže 4 můžeš mít STA-2 a na úrovni 6 WZ-111. A někteří ani na to holt nemají (skill nebo čas), i tak ale můžou vyjezdit hromadu kreditů. Mě už za ty 2 dny FL vynesla bez záloh 10M kreditů.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tabulka bodu nutnejch k postupu - to sou ale kundy

BIO23
    BIO23 --- ---
    ani čekačka... ale jebu to, jdu koukat na ligu mistrů :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BIO23: Ze te to nepusti do ty bitvy?
    ZILWAR
    ZILWAR --- ---
    BIO23: prosim vás, nepředbíhejte jó, já tu byl první!
    BIO23
    BIO23 --- ---
    WOJTYLA: některý se nedostanou ani na FL... třeba já
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    stejně jako každá jiná... i tohle je o naučení se mapy a nejčastějšího chování okolních hráčů. osobně často začínám tím, že přejedu na jinou bázi, protože k ní přijedu z boku soupeřova spawnu... (tip) úvodní spawn mě nutí se vrhnout do jednoho ze tří scénářů. raději přejedu při útočení z A na B a pak zadem do boku na A.

jediné chování, které i při minulé frontě narušovalo zvyky jsou drsné čety s jasnou taktikou. viděl jsem už trojce těžáků s aktivovaným zrychleným capováním jak obsazovali jednu po druhé a postupně měnila tanky podle další části mapy (většinou medka)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    dneska se přes poručíka nedostanu ani kdybych se posral...
    HOUH
    HOUH --- ---
    Dal jsem si pravidlo, ze dvakrat za mesic to mazat a instalovat nebudu!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Such distribution will help each vehicle type influence the current battle situation: for example, in addition to scouting, light tanks will coordinate their actions with the team by using a large number of Combat Reserves.

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA: One slot for medium/heavy tanks
    Two slots for tank destroyers
    Three slots for light tanks and SPGs.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam