• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    jo 183, tak sem to spocital, ze bych musel prodat 4-5 TX tanku a hromadu spotrbaku, tak diky WG, nechci :-) skoda, mohl sem si usetrit velice nudnou cestu na 4005:/
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Takže jsem nakonec rychle podlehl.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    ABSURD: Jo. Ten stroj jsem chtěl ještě v době, kdy byl ve větvi.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    TIGERLOVER: Koupils?
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    ABSURD: Tak nakonec jsem zchudl na účtě.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    TIGERLOVER: Já taky ne, ale dalo by se to poskládat... Prodat pár t10 tanků, nějaký hasičáky...:-D
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Tak 23 000 000 kreditů nemám. Smůla.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Jen se nemůžu rozhodnout, jestli ho chci.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Hmm, v black marketu je death star...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SOLNAKAR: klamání zákazníka určitě ne, ale úplně košér to taky neni
    PRAASHEK: jsem si jist...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ten zlatej typ je dobrá pičovina - dyť to bude každej v bitvách nahánět jako trofej :)
    SHARINGAN: a jsi si tím jist, že nemá větší bonus na kredity? protože to není nikde potvrzené oficiálně
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SHARINGAN: Tak to doufám, že to u něj bylo aspoň dost výrazně napsaný - já to třeba nikde nepostřehl. Protože pak k tý sviňárně přičti ještě klamání zákazníka, když ti v takovýhle akci, kde není čas se rozmýšlet, nacpou něco, o čem se ví, jaké to má parametry jinde, ale tady to bude výrazně horší. Trohu mi to připomíná jisté "předváděcí" akce s prodejem hrnců.
    Mimochodem totéž byl teď ráno ten Sexton I. To fakt vůbec nemá smysl se ani pokoušet, něco v téhle "akci" koupit.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SOLNAKAR: 1) nope, jak jsem psal, to měl jen na čínskejch serverech, kde byl o poznání dražší...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: zlatých? to je dost
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: prej 25k
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: za kolik šušňů ten typ byl?
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    zase jedno M, takové ušmudlané ale co, taky se počítá :-)

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SHARINGAN:
    1) Type 59G ma dvojnásobný výdělky i XP.
    2) Argument s interpretem by byl validní, pokud by se jednalo o folkovou kapelu lokálního významu, která vyprodala všech 100 lístků do malého klubu. Pokud totéž udělá třeba Rammstein, tak to jisté zmrdství už obsahuje (minimálně pořadatele). Navíc když to chceš srovnat s něčím, co nikdy nešlo na EU pořídit a nejspíš jen tak nepůjde, tak by to taky musel být jejich jediný a poslední koncert. Taky bys musel připočíst to, že by tu informaci o tom koncertu rozšířili mezi pár milionů lidí, ale neřekli jim, že bude jen 100 lístků. A tohle neudělali poprvé.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SOLNAKAR: když se rychle vyprodaj lístky na koncert, tak je interpret taky zmrd? :) chápu tvoje rozhořčení, taky jsem ho nestihl, ale na druhou stranu nerozumim tý kyselosti... ten tank má stejný staty jako Type 59 a nemá bonus na gainy jako na CN serveru, takže jsi prakticky nestihl koupit předraženej skin... navíc, třeba tam ještě bude? ten event pokračuje, kdo ví, třeba se tam objeví každý tři dny další tisícovka
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Super, v 18:00 se dal koupit Type 59G. 18:01 už zásoby vyprodány. Ať jdou fakt už ty čuráci z WG dopíči.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam