• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    SOLNAKAR: Logiku dává dělat to cíleně , po částech a mít to podložené statistikami . Koukni se na to co se tam objevuje za tanky a kolik lidi s tim realne hraje. Pak se podívej na složení teamu v článek bitvách a zamysli se kolik tanku z černého obchodu tam jezdí .
    Proste špatně to nedělají .
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    KOUMAK: Přesně tak šťastný je ten co nic nemá .
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    SOLNAKAR: Proč bych brecel hraju to rad a mam to jako relax. Taky nejsem rad a nesouhlasím se vším co se v te hře děje, ale to se proste děje všude. Kdyz neco delam tak z toho musím mít především zisk ja jako tvůrce . Proto to preci delam.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    _HUNT3R_: Ano, takže když je vyprodáno cokoliv, co nemám v garáži, dřív, než se mi načte obchod, když na to kliknu v 6:00:00, tak je to dobře nastavená akce?
    Vzhledem k tvýmu dalšímu postu _HUNT3R_ by pro WG přece dávalo smysl ty tanky prodat co nejvíc lidem. Ale těžko čekat logiku u WG, když na jedně straně sypou neřízeně do hry bonusy a zálohy na kredity, a na druhé řeší problém, že jim to rozbíjí ekonomiku a když už by měli aspoň částečné řešení, tak ho vykleští natolik, že si zase nepomůžou.

_HUNT3R_: Breč s námi, nebo si jdi číst diskuzi o kartách ;)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Proč existuje černý trh? Je to jednoduché ve hře je mnoho herní měny kterou WG potřebuje zlikvidovat. Pokud se mu to podaří tak ma zase na dlouhou dobu zajištěn příjem peněz a jistotu ze hrací to budou hrát dal. Je to jednoduchý trik který funguje a nepřišli na nej ve WG.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    _HUNT3R_: to ti přeji. také to sobě přeji :))
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    SOLNAKAR: Zajimave je jak tady každej brečí jak hra jde doprdele jak je to nehratelne a co ja vím ještě, ale na druhou stranu chcete vyhodit hromadu goldu do nějakého tanku. Uz konečně přestanete brecet a nebo hraje karty. Cokoliv se v te hře stane tak se tu jen brečí .
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    SOLNAKAR: Jsi pomalej
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    MONOTYPEK: Jj a konečně jednou jsem to byl ja
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    chrmmm. tym moc nepomohl. ja asi nemel na konci ladovat HEcka, ale stejne mam dojem, ze bych je ani za toho predpokladu uz neustrilel (o vystrel)

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/4901376#ghost_town-fontanm-object_263
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    nějak se daří, zase M

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Aha. Proto jsem jich v poslední bitvě tolik potkal. Dali nám rekt.
    EOS
    EOS --- ---
    Prý jich bylo 15 tisíc bez unicorn skinu a s posádkou bez skilů za 9M stříbrnejch a za 3 min pryč.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak teď je v nabídce Caernarvon AX. ale nevim za kolik, protože už ho mám :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EOS: na QHD už asi bude pokles docela patrný. pokud to nebudeš hrát v menším rozlišení v okně teda :) ale hratelné by to být mělo
    EOS
    EOS --- ---
    Kvůli práci a stařecký vetchozrakosti potřebuju trochu větší bukvy, tak uvažuji o novém monitoru. Nízkou nudli na filmy nemusím, spíš nějakou WUXGA 16:10, nebo QHD. Mám teď na starým 3GHz Q9650 s 1050Ti 4G nějakých 80-90fps při 1650x1080. Jak moc tragicky se projeví to větší rozlišení? Máte, pls, někdo nějaké praktické srovnání po podobném upgradu?:
    EOS
    EOS --- ---
    Asi polomužikum z WG z těch pár prvních vyprodanejch nabídek nějak jeblo, když nabídli 30k exotickejch reskinů káry, co byla zadarmo v maratonu, po 10kG. ;-)
    BTW, celkem by mě zajímalo, jak jim jdou na odbyt Fort Knoxy.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já zapomněl, žes úchyl na tygry :) spíš bych si vzal toho sedmičkovýho US Tigera II. jestli tam bude, tak ho asik beru do sbírky
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK: Ten skin se mi fakt líbí.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (pref mm má i normální 111 a taky 112)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam