• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGERLOVER: Ze ta chyba (opozdena strelba) nebyla u WG, ale v jejich modu. Nedaval jsem to cely, takze nevim jak to presne funguje.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    E_D: O čem tam mluví? Nerozumím a titulky nejsou.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    PRAASHEK: v poslední době jsem taky víc na moři než v tanku
    E_D
    E_D --- ---
    Wargaming, We Apologize! The culprit was the MoE mod!
    http://www.youtube.com/watch?v=l9SoyHKxZ18
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK: Dáávno. Více než WoT, které jsem po letech začal znovu hrát.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Ja jsem tohle chovani nikdy nezaznamenal. Taky teda nepouzivam zadny mody.

Nicmene prijde mi minimalne zvlastni, ze mod u me na poci muze zpusobit delay u nekoho jinyho. Tim spis, kdyz se tyhle veci jedou zasadne na serveru.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    PRAASHEK: Stoprocentně
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: nebo měl návštěvu od WG... ;)
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    MIRROS: mě baví. asi už jen proto, že ta bitva netrvá 3,5 minuty :)))
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    MONOTYPEK: Jo to s tebou souhlasím. Poslední Frontovku sem vypustil, když se mi to třikrát drblo. Nevím jestli je to kvůli tomu, že jezdí hodně lidí nebo co. A na další Frontovky už taky kašlu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Hacker skill:)))

MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    MIRROS: jen ve Frontovce. tam je to autíčko OP, jakmile s ním svedeš včas zatočit :D
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    MIRROS: Jen info třeba se někomu hodí
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    _HUNT3R_: Někdo ty kolomrdky jezdíte jo? :)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Ebr 75 Fl 10 je k mání v obchodě
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    tohle je tak krásný :DD

"nebo zvýšení šance na odebrání malého množství HP dobře chráněnému protivníkovi"
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a taky jsem nepochopil tohle. dává to někomu smysl?
    Poškozování protivníků na serveru Sandbox bude nejpravděpodobnější při využití HE munice (jak je tomu v současné době na hlavních serverech). Skutečné průměrně udělené poškození však bude kvůli nízké šanci na probití nejnižší ze všech typů granátů. HE granáty budou mít s ohledem na situaci mnoho využití, stejně jako je tomu nyní: zabraňování obsazení základny, dorážení protivníků s nízkými HP, udělování většího poškození slabě obrněným cílům nebo zvýšení šance na odebrání malého množství HP dobře chráněnému protivníkovi.

a HE granáty mají menší alfu než standard... was der fak?

típnuto ze sandboxu
    wotaphesandbox
    chase bank branch locations
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: jo, klauniáda :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FRK_R23: Ahoj, to jsme my, WG, zjistili jsme, že je kokotina snížit dmg u goldů (tj. aby goldy měly menší dmg oproti standardní munici a stály mrtě kreditů), takže místo toho zvedneme dmg standardní munici - AP i HE, a masivně zvedneme všem vozidlům HP pooly (tj. goldy budou mít menší dmg oproti standardní munici, budou nadále stát mrtě kreditů, ale navíc úplně rozkurvíme leta po desítkách HP pilovanej balanc).

Když je problém, že to hráči jezdí YOLO full gold, protože jsme rozmrdali ekonomiku, tak proč bychom dělali smysluplnou a jednoduchou variantu, že by byl procentuálně omezený počet goldů, takže by sis je musel šetřit na ty o 2 tiery vyšší superheavy. Dyť by to pak neplnilo funkci kredit sinku a nemohli bysme sypat do hry tuny záloh a bonusů na kredity.

Jsem jedinej, komu to nedává smysl?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ammo Revision: Sandbox Test Incoming! | General News | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/sandbox-ammo-revision/

Boosting the HP pools of all vehicles in the game.

Increasing the one-shot damage of the basic shell.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam