• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No na vanoce sem si chtel teda dodelat tu lajnu na Mause .. tak sem si vyjel se svim VK100P a predjel me nakej picus s anglickym TD a ze prej mi bude jako branit v jizde a abych si vubec vystrelil .. pisu jako WTF ? Odpoved znela ve smyslu " Vitej na mem streamu jate tu budu ted takhle trolit a skodit ti abyse lidi na mem streamu dobre pobavili " Jen sem skocil do woken a off ... jako podobne lidi bych banoval a jeste jim rozmlatil prsty kladivem ...
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    taky něco pozitivního do chatu:-)

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    MIRROS: Tak to máš dobrý. Mé už obracely asi tři "scouti". Jeden u toho pobaveně psal do chatu, jaká je to sranda.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    TIGERLOVER: Jezdil sem osmičku, devítku a teď desítku a nesetkal sem se zatím s žádným "záškodníkem". Naopak. I když se s jiným tankem tísníme na útesu, nebo někde za křovím, tak se vždycky oba vejdeme a je to na pohodu:) Asi mám štěstí zatím. Ale je mi jasný že je to otázka času :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PRAASHEK: Nedavno sem videl jak arty trefila ebra v letu :-DDDDDDDDDDDDD
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Na vanoce sem si koupil Evena ... hraju prevazne hevy tanky takze me to stimhle pidi skautikem hodne bavilo ..ale jen dote doby nez si za me zacali stoupat kokoti a nebo me schvalne vytlacovat z keriku abych se spotnul a enemy me ustrileli .. Uz WoT vpodstate nehraju ...jak psal Felcar .. bohuzel to sice hraje kdejakej curak a f2p .. horsi sou ale prave tihle co zamerne skodi vlastnimu teamu ..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    celkem vtipný. a občas jsem čuměl na ty snapshot-treffen za jízdy

WOT - The Biggest Asshole in a Wheeled Vehicle | World of Tanks
    https://www.youtube.com/watch?v=zCyUpy3Akvs
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: “Proste se to stalo, neplanovala jsem to.”
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: Nic nocemu nepredchazelo. Proste to udelali.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Za vsechno muze to, ze je to free2play. Hraje to kazdej curak.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    TIGERLOVER: :))) to je takovy tradicni zmrdstvi no :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    TIGERLOVER: Snazej se te otocit na zada? :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Jako ty švédské stíhače od osmičky výš jsou magnety na čuráky.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: dej video, at vime co tomu predchazelo, ja takovyhle curaky taky docela pritahuju :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: t44/100 asi nejlepší beznej premiak na 8 tieru rozhodne
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: to se mi taky občas stává

btw dneska je v akci T-44-100 bez pičovin k tomu s 30% slevou. a z těch lepších taky Löwe se stejnou slevou
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: ja bych to stíhal ale von popojel tak aby si me přidržel před sebou no...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: ty vole já jedu na camo s každým tankem, kterej to aspoň trochu umožňuje a že se za mě postaví heavy nebo jinej pičus s mínusovým camo je na denním pořádku. strašně mě to sere. já jsem furt neviditelnej pro enemy a najednou to začínám schytávat a ten šulcek za mnou je krytej :) snažím se na to dávat pozor, ale občas to nestihnu.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    WOJTYLA: Skoro bych řekl, že hraješ WT s Rusáky. Tam toto bylo běžné. Rozjedu se, plesk mě do motoru. Uhasím, oplata do munice. Vyřešeno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam