• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: a jaké další taškařice to eště obnáší?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Lol britsky top tier lighty :D

Dez, QB, Skill, Circon hlasej uplne to samy. Me osobne nejvic bavi ammo. Jakoze dat TierX tanku 16!!! strel je totalni ulet :)))))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    LOL druhá bitva:-D

ABSURD
    ABSURD --- ---
    No tak tohle mě docela baví, první bitva...

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    slavne prohry

EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    SICKBOY4000: To není zmrdstvo, ale Keeping the good fight!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Hehe

World of Tanks - The Mystery of the Missing Medium on Malinovka
    https://www.youtube.com/watch?v=tV_DkvL4Dig
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: super nápad! K předchozí diskuzi o převracení Strv se pak dá jen dodat, že po téhle změně, když pod tebe najede, aby tě převrátil, tak ani nedostane dmg za ram/rozdrcení.
    Konec strachu z najíždění před dělo, abys někomu vyžral dmg a killy! Konec strachu z odvety za vytlačování, blokování a další prasárny!
    Doufám, že všichni ti, co o tom psali na fóru, fakt začnou bobardovat podporu reportama.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a hele - už si toho všimli! :))
    Vypnutí poškozování spojenců v náhodných bitvách | Hlavní novinky | World of Tanks - bezplatná hra s tanky online | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/1-6-team-damage/
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak X UDES je zatim nejzábavněšjsi tank za dlouhou dobu - sice mi to s nim moc nejde ale je to zabava
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TIGERLOVER: Buzeranty
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: to delo je uplne nestutečně dobrý. Jako na 8 tieru chováním desítkový delo jak na obj.140. a je to hodne pohyblivy... jsem rád že sedi:-)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    To B značí kontributory?
    REPA
    REPA --- ---
    to ja se taky dneska bavil. Koupil jsem Standard B. 13 her a 4 vyhry
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: Přiznám se, že jsem tomu podle statů (hlavně mizerné pene) moc nevěřil, ale pak jsem si řek "je to rusák, jak špatnej může bejt" :D Takže děkuju za doporučení, fakt je to celkem sranda tank.

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    SOLNAKAR: To je chválihodné. U mě to ale bylo naopak. :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SOLNAKAR: Ono ty svahy, sutry a sut kolem baraku je posledni dobou dost agresivni na prevraceni. Nejak zahadne te to chytne a uz te to prevraci jak se snazis z toho dostat ven :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    TIGERLOVER: já se přiznám, že taky převracím celkem často nějaké Strv...

... zpátky na pásy. Stačí s tím lehce drbnou nějakej šutr (nejlíp schovanej v křoví) a už je to na střeše.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No na vanoce sem si chtel teda dodelat tu lajnu na Mause .. tak sem si vyjel se svim VK100P a predjel me nakej picus s anglickym TD a ze prej mi bude jako branit v jizde a abych si vubec vystrelil .. pisu jako WTF ? Odpoved znela ve smyslu " Vitej na mem streamu jate tu budu ted takhle trolit a skodit ti abyse lidi na mem streamu dobre pobavili " Jen sem skocil do woken a off ... jako podobne lidi bych banoval a jeste jim rozmlatil prsty kladivem ...
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    taky něco pozitivního do chatu:-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam