• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    OPIC
    OPIC --- ---
    KOUMAK: za poslední dva roky jsem to zkoušel 2x a nevydržel jsem déle než měsíc, public je rakovina, jede se na kvantitu a abych si tu hru vůbec užil, tak bych musel do klanu, ale na to jsem už moc casual player:D a teď jsem koukal na ty britský lighty a není šance, že bych to další dva roky vůbec nainstaloval :D říkal jsem si, že bych výhledově zkusil zas lodě, ale WG už nevěřím ani zbla, so nope :D mé nervy, i peněženka, se cítí o dost lépe:D
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Which Tanks are Best, OP and Dominating? ► World of Tanks Tank Records and Statistics
    http://www.youtube.com/watch?v=qyI5ZkNCjzg
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KOUMAK: Půl roku a prospělo mi to :)
    RALI
    RALI --- ---
    MIRROS: jo, znalost mapy pro heavy a umet uhlovat, pak to jde :) s IS 3 je super reverzni sidescrap, se dalo nadingat tuny :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    RALI: Jo byla mi doporučena :). Asi je to o zvyku a stylu hraní. Navíc posádku taky moc našlapanou nemám. To se podá a bude to lepší časem :)
    RALI
    RALI --- ---
    MIRROS: a to je zrovna jedna z nejlepsich lajn :)

KOUMAK: jako ze bych si zamerne daval pauzu, to ne. Ale napriklad kdyz vylezla Divize 1, tak jsem zhruba 2 mesice na wot nebyl, stejne tak kdyz vylezlo Kinkdoms come. A obecne tomu vetsinou vic jak hodinu nedavam...
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    KOUMAK: Hodné dlouho. :D
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    KOUMAK: To je najednou volného času vid? :D Já hraju cca. rok a půl a jestli sem v kuse vynechal 14 dní. Tak nějak. :) Návrat nebyl problém. Co mi ale problém dělá jsou těžký tanky, který sem si teď rozjel. Byl sem zvyklej na medka a TDčka a teda ty těžáci (KV 85 a IS aktuálně) mi vůbec nejdou :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: jo tak
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: No msleno tak ze toho neni plnej jutub jako tech brotskejch lightu a tak.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: tak to tichej buff moc neni ne, kdyz se o tom pise v patch notes, nebo?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: no me se zdá že ten první pohyb je takovej cukanej potom v tom siedge už mi to přijde plynulejší... a ano ta elevace už me mnohokrát stala HP či život když sem nemohl zvednout delo na místo kam to normálně vždycky šlo... každopádně se na to těšim moc...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: Popravdě ta základní deprese i elevace je potřeba. On i u těch švédů je ten hydro-nesmyslo podvozek tak trochu napikaču. I když stojíš na místě tak je to sklopení strašně trhaný a pomalý. Rozhodně to není na rychlou střelbu s plnou depresí přes hranu kopce.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ten tichej buff STB v novym patchi jste zachytili? bude mít -15 stupnu deprese a !!! +20 stupnu elevace ... sundaj mu maličko hull traverse ale buffnou turret traverse... z toho bude dobrá bestie - už ted se mi s nim hraje super...
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    repast od vedle ;)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    dneska v akci KV-5 za pár kaček, kdyby něco :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: No ty vole tuhle jsem hral v noci uplne statej a pkat sem si nejsois spijence s neritelem a rano koukam ze sem modrej :-)))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: Přesně, bez piva to nejde hrát. Ale když je piva moc, tak taky ne:-D
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: kdo to nehraje s pivem u huby, tak je divny:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam