• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BIO23
    BIO23 --- ---
    ano
    ne
    pořád zábava
    záleží na vkusu každého soudruha
    SITH
    SITH --- ---
    se k tomu zkouším po třech letech vrátit, nebo po kolika, a je to furt stejné, tj. plné debilních poláků?

jestli jo, tak budiž, ale mám nějaké dotazy:
    a) stále platí že nejlepší medka jsou rusáci?
    b) stále platíže nejlepší heavy jsou rusáci?
    c) arty už jsou asi už totálně zkurvené a nehratelné, jo?
    d) jaké větve doporučíte, když chci rozjet medko, heavy a td?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    _HUNT3R_: Je kde to bylo? :-)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    _HUNT3R_: a vyhráli jste?
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Jo s tou houfnicí se dá něco zahrát...

_HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    WOJTYLA: Ja vím jsem te potkal , ti bylo jmen. Top tank a kempa v lese.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Resim to tak ze ted vicemene furt kempim v zadu a kdyz prohravame tak si proste jeste 1000-1500 nakonci nastrilim pac mam HPcka.
    Jakakoliv snaha tvorit neco se mi nevyplaci.
    Kempim i s desitkovym medkem v osmickach.
    Jinak se to proste nekdy neda.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Pruser jsou posledni dobou pro me bitvy ktery koncej nejpozdeji v 9 minute. Tam se proste neda nic poradne udelat.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: Je to hruza. Ta houfnice to trochu kompenzuje.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: No nevozit zradlo. Hori to furt.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    SOLNAKAR: To máš nějakej z áček ne? Mně to teda moc nehoří a skvěle se s tím přestřeluje.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ABSURD: mozna se neco zmenilo, naposledy jsem se u neho rozbrecel asi pred rokem a dal to k ledu :D
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    FELCARKILLER: No mě pocitově přijde že se to topový dělo chová líp než stockový... To stockový má sice 0,29 přesnost, ale nejsou vyjímkou bitvy kde mám 20 výtřelů a 0 dmg...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ABSURD: conway je opravdu strasne spatnej :-)
    topovy delo ma sice peknou ranu, ale nabiji a zameruje strasne dlouho, navic je uplne krivyyyyy

hodil jsem tam zpatky to stockovy a tyvle... no utrpeni i tak :D
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: ja zas posledni tyden davam hodne dobre. Pres 60% WR. Pak to zase za mesic stejne spadne na 50:)) Jinak 432 je super stroj. Dej tomu za bony ten rozkaz, aby mela osadka haseni a cajk
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    KOUMAK: A neměli by těžký tanky spíš porážet obranu a tedy spíš spěchat dopředu? Já mám potom výčitky když s těžkým tankem čekám. Většinou se hned po startu presunuju na pozice. Většinou ale hned umřu :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Jsem si pořídil ten suprovej LT-432. Průměrně s ním hořím 5x za 3 bitvy. Fakt jako každá druhá rána mě zapálí. Taky 22% WR je bomba, protože mám v týmu v jednom kuse retardovaný kriply, který nedokážou ani vystřelit a po 3 minutách končíme za stavu 3:15. Ať jde WG už do píče.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Zdá se to jen mě, nebo je conway opravdu strašně špatnej?
    OPIC
    OPIC --- ---
    KOUMAK: za poslední dva roky jsem to zkoušel 2x a nevydržel jsem déle než měsíc, public je rakovina, jede se na kvantitu a abych si tu hru vůbec užil, tak bych musel do klanu, ale na to jsem už moc casual player:D a teď jsem koukal na ty britský lighty a není šance, že bych to další dva roky vůbec nainstaloval :D říkal jsem si, že bych výhledově zkusil zas lodě, ale WG už nevěřím ani zbla, so nope :D mé nervy, i peněženka, se cítí o dost lépe:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam