• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ABSURD: Na obrázku ale není vidět, že je to Malinovka (což je mapa, na který se nejčastěji remizuje, protože "kempingovka") a že to je stav po 3,5 minutách...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: jo, prej to nefunguje XD
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Myslim že dnes je něco opravdu špatně. Takový bitvy jsou dnes na denním pořádku...

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK: Také.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHARINGAN: web mi poděkoval za aktivaci kódu a ve hře mi žádná nafta nepřibyla. to jen tak abyste věděli...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Bonus code:
    CAPTUREDSTREAM19
    - dva kanystry do ty mrdky
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Homefront: Good idea, Terrible Execution!
    http://www.youtube.com/watch?v=SIK8ueEBwyI
    REPA
    REPA --- ---
    ja brecel az kdyz jste odesli a nadaval jak spacek:)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    KOUMAK: Řepa sice ne, ale já probrečel celou noc:-D
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    jak to čtu, tak to raději ani vůbec nebudu zkoušet :D
    já chci zpátky Karla!
    BIO23
    BIO23 --- ---
    já jednou vyhrál, ale dalo mi to prakticky stejně jako za prohru
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: jop, je to bohovská čurákovina. Než jsem se dostal k hraní, tak kočičáci měli projetej fuel, takže jsem skončil v bitvách s jelitama z randomu.
    Jak píšeš, je libovka dostat do týmu jednoho osla, který si koupil level 2 a zcela dle očekávání hned na začátku najel s KV-1S mezi hromadu botů a chcípnul. Totéž zopakoval ještě 2x a fakt dopíči netušim, co jako v BT-7 mám dělat s vlnou 5 Tigerů.
    Když se 4 idioti sjedou na prochorovce na jedno místo, navíc za valem, takže ani nic nespotnou, a celý zbytek linie nechaj nechráněný, tak to taky úplně nemůže dopadnout dobře.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    SICKBOY4000: Ale vždyť jsem si o tom četl už včera, že bude patch a servery dole. I se mi stahoval předběžně obsah.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SICKBOY4000: Puštěný zálohy na xp a zrovna dost povedená bitva. Chtěl jsem si dát ten násobek za vyhranou, když v tom... disconected.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Pustilo mě to jen do dvou bitev a další prej až za 16 hodin...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo pokud si koupíte balíček s postupem na další úroveň, bude vás to házet do bitev se spoluhráči na nižších úrovních (protože zatím na vyšších úrovních je jenom pár lidí - a dlouho bude, pokud si postup nekoupí), nicméně obtížnost bitvy (počet vln a úroveň nepřátel) se odvíjí od tanku na nejvyšší úrovni, což znamená, že vás prostě a jasně nepřítel rozstřílí. thx obama WG :)) to vymyslel génius
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SOLNAKAR: Tak určitě
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no mám dnes volno, tak jsem si zahrál dvě random hry a obě byly výhry. nicméně ten postup je strašně pomalý. Do 5. srpna? was der fak? A zahraješ si denně max dvě bitvy za přidělené kanystry + další dvě za kanystry za splněné mise. To je ještěr větší was der fak.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    BIO23: No kdyz tam budete mít po večerech místo, tak ho taky rad zaplnim
    HULIK
    HULIK --- ---
    SOLNAKAR: Zkusil bych to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam