• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SITH: LOEWE je super tank... tohle je obří papír s dělem nahovno :-D
    SITH
    SITH --- ---
    WOJTYLA: si ho po obědě při kávičce porovnám s tím FV4202. Nechci vyjíždět od začátku, mě ty tiery 1 - 5 útrpně nebaví a chci si jen tak občas zajezdit a k tomu jinak než s prémiákem cesta nevede. Dát za to 1k CZK mi nevadí, ale nechci koupit úplnou sračku typu Lowe nebo něco, co bylo před čtyrma lety sračka a teď to dali bělorusáci jako prémko
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SITH: ten tank je ohromně prumernej
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SICKBOY4000: je to proto (dle zdroje ze WG) že tyhle informace maj vycházet až po 9:00 kdy se aktualizuje premiovej obchod a jde to koupit... jenže jsou to retardi a dali to ven dřífv... taky zrušili v tichosti kody a vypadá to že nejen nám YT plebum ani QB nebo Dez nemaj videa s timhle premiakem (nebo je vydaj klasicky dle nařízení až po 9:00 :-D
    SITH
    SITH --- ---
    SICKBOY4000: ten vypadá dobře :D autoloader, ten mě vždycky bavil
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SICKBOY4000: Mi to píše že kategorie je prázdná. Koukám na mobilu tak nevím jestli není problém u mě.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Nonjako ja uz byl i na recentu 47% kamo. Byly casy kdy to neslo tak stralive ze jsem uz zacinal veeit ze je zeme okacata.

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: gratuluju, já večer pokračoval ve včerejší krasojízdě. Tentokrát se krásně vyvedla obrana na Erlenbergu. Prakticky celý náš tým si zalezl na kopeček v pravém horním rohu, zatímco téměř celý enemy tým jel město a levou stranu. V King Tiger(C) jsem s vydatnou podporou našeho ELC bránil ten most u spawnu, než mě ve vodě umlátila artyna. Jim zbývaly 2 tier V tanky, nám 8 včetně tVI a tVII, zakempených furt v tom rohu. Ty imbecilové seděli 300m od báze a nechali je to capnout.

Včera mě ale aspoň celkem nepodráželo RNG, takže když se zadařilo (nebýt primárním cílem pro artyny), tak se dal potahat i tým plný botů. Nakonec jsem to pár takovýma hrama vytáhnul na 54%

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    noční winrate dobrej :-D

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ha je 2:39 a restartli herní servery... že bych si jeste v noci zahral novej patch?:-) nebo to ty kurvy budou mít vyplý až do rána?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    já si ted v noci po 50. koupil zase T49 a rozdávám lásku :-D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SITH: jestli ti stačí i šestka, tak vem T-34-85M
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    T-44-100 byla nedávno v akci samotná se 30% slevou... Takže teď chvilku zas nebude v prodeji.
    SITH
    SITH --- ---
    MIRROS: :D ted je tam dobrý to FV4202, podle recenzí na youtube prý poměrně slušný medko
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SITH: Nejsou no, na to ses ale neptal :D Oni je tam zase dají, jen budeš muset počkat. Já sem si T-44-100 koupil s prémiovým účtem když byla akce.
    FELCARKILLER:
    REPA:
    Tak to se na to možná i vyprdnu když je to tak :))
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    BARTUC: lemmingrush na jutubu
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    MIRROS: to budes brecet... :D ja zatim neprebrecel Conway
    SITH
    SITH --- ---
    MIRROS: SICKBOY4000: no díky ale ani jednoho nevidím ve store :)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    Sem si vcera udelal raost a poridil si Strv 103-0, dal jsem si pet proher v rade a vypnul to :-) ani dvojnasobek se nekonal, vcera byl nejakej divnej den.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hledam kouce co me opet uvede do deje a ukaze mapy, je tu nekdo dostatecne silenej, co by se mnou obcas dal cetu? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam