• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    If you cannot beat them join them to show how idiotic it is.
    http://www.youtube.com/watch?v=Wu-ROKm_sRs
    REPA
    REPA --- ---
    Diky takze obe:))
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    WOJTYLA: StB je ted celkem bomba. Po xx letech jsem to vytáhnul a hned 4,800dmg a 4 killy. A fakt pecka. Na věži jsem skoro 3000 odrazil. Fakt překvapil .
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    REPA: za mě cent, zábavný, super dělo
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Lajna cent je rozhidne hratelnejsi. Zabavnejsi desitka mi prijde STB
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    REPA: cent
    REPA
    REPA --- ---
    lajna Centurion AX nebo STB?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    VOMETAK: taky bych s tím rád nastřílel víc než 1000, ale když RNG posle 2/3 střel doprdele a než podruhý nabiju tak prohráváme 0:13, tak se hraje fakt těžko. Poslední cca 3 týdny je to fakt nehratelný.
    REPA
    REPA --- ---
    REPA: navic je to celkem rychle takze se premistovat,kdyz je jasne, ze jedna strana jde do kopru
    REPA
    REPA --- ---
    SICKBOY4000: jo vetsinu casu spise vzadu pac to nema pancir. Semtam agresivne pokud mas nejakou podporu. Na slabsi cile se pak da pouzit HE munice co ma pene 105
    REPA
    REPA --- ---
    _HUNT3R_: nj ale ty tymy. Porad to konci 5:15 atd. WR kolem 50% coz je des. Vcera mapa horsky prusvih severní baze. Zustal jsem ja v charioteeru Emil I a ta skodule T27. Proti nam 5 tanku a my byli uz nastrileni. Emil drzel ochoz ja most a curak se skodovkou cumel do blba. Tak klikam a pisu at spotuje tu A lajnu, ze nam nejspis vjedou do zad a ten curak napise, ze nema armor. Sice nevim co ma armor spolecneho se spottingem ale to je fuk. Curak teda furt stal a stalo se presne to co jsem ocekaval. Projeli nespotli pres tu A lajnu rozmrdali nas, protoze to ten picus nehlidal
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    REPA: Jak nejde, mas tři pruhy to svědci o tom ze to sakra jde. Ja nemam na 3/4 tanku ani jeden .
    REPA
    REPA --- ---
    aspon nejaka odmena za ty posledni dny. fakt to nejde skoro hrat

PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    VOMETAK: njn kdybych tam ale byl tak to nemaš :)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    PAVEL1989: nic těžkého s bubnem :-)

ZILWAR
    ZILWAR --- ---
    no hurá

Mise dokončena! Odměna:
    Vozidla přidána: Objekt 260 (posádka 100%)
    Stání přidána: 1
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: klikni si na ten nákupní vozík a uvidíš víc, klikni na íčko a dozvíš se víc :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA
    REPA --- ---
    k cemu jsou dobre ty dog tags? jsem nikde nic nenasel. jen to, ze se pak daji ziskat nejake odmeny, ale vubec netusim, jak to funguje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam