FRK_R23: Koukáš na to špatně. F2P hráč není znevýhodněnej, ale platící hráč má výhody a to dost brutální, především v přeskakování stockových konfigurací za freeXP a lepších posádkách. Což je znát hlavně pokud jako F2P máš potřebu vyjíždět další a další větve a být výrazně kompetetivní v SH/CW.
Když ti jako F2P stačí mít vyjetých pár tanků, se kterýma se ti dobře hraje, nejlíp do tieru 7, kdy ještě bez prémka neproděláváš, tak si můžeš zahrát celkem příjemně. Mám druhý F2P účet, kde mám 3 MoE na M4 a můžu si s ním blbnout do aleluja aniž bych zaplatil byť jedinou korunu a potahám i t7 bitvu.
Začal jsem tam ale taky vyjíždět další větve a to je strašný: tanky ve stocku a šíleně pomalý grind, 75% posádky bez skillů, nedostatek kreditů.
S nedostatkem kreditů na takový účet dost pomůže si sehnat nějakej prémiák:
- co čtvrt roku je nějakej maraton (hardcore grind)
- když už zvládneš pustit 150-200Kč, tak se dá ve slevách pořídit tV-tVII tank, se kterým už se dá vydělat
- a asi úplně nejjednodušší, nejrychlejší a zadarmo je vyjet tank z recruitment programu, zvlášť když tě pozve někdo, s kým budeš jezdit v četě. Navíc se to dá udělat i s účtem, který byl jen 2 měsíce neaktivní - nemusíš zakládat ani nový. Pro rekruta je t6-7 a pro toho kdo pozval t8.