• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    GL_ST0RM: V pěti letech jsem moc nechlastal;-)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    kucii, chlastate nekdy jako tenhle pan?

[KLAD] cesko sloveka pravda vihrav - WoT-Life.com - World of Tanks Statistics
    https://wot-life.com/eu/clan/KLAD-500179680/

:-))
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    ZILWAR: ...wole, nejlepší spotter. A navíc, vzhledem k tomu, že je 1,5x rychlejší a točí cca 2x rychleji, než dřív, vůbec bych neváhal.
    ZILWAR
    ZILWAR --- ---
    hele je to dobrej napad, koupit a hrat T95?...konecne jsem to vyexpil, ale neco mi rika, ze to bude hroznej pruser
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BIO23: Tak neni to verejne vydany zatim myslim
    BIO23
    BIO23 --- ---
    WOJTYLA: jsem to stahnul, založil učet na ruskym serveru, spustil a objevila se hláška, že nejsem autorizovanej (jestli jsem to teda dobře přeložil). tak jsem to zase smazal...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    steel hunter mode = nuda
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Tvůrci World of Tanks dělají moderní střílečku, hraje se skvěle - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/preview/caliber-preview.A190825_022225_bw-preview_srp?
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    lol az budete hrat toho oceloveho lovce tak sbirejte...co mozna nejvic a hlavne modry na max urovni dva ten nemec 1000 dmg takze se uz s nekym moc nemaze :)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    KOUMAK: Tak to beru, aspon si nebudu připadat jako méněcenný
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: Ačkoliv nevím, jestli já jsem v tomhle směrodatnej, protože se mi celkem dobře hraje i s britama. Ne, že bych je považoval za dobrý tanky, ale ten styl mi sedne a RU je na styl dost podobný:

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: RU251 je solidní t9 light - super pohyblivej, dobrý camo i dohled, dělo taky spolehlivý, s výbornejma HE se 105mm pene. Rhm. Shitwagon si ale svojí pověst zaslouží.
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    PAVEL1989: koukám, že jsi toho moc nenasvitil a chudák vometak si nezahral
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ehm, jak jsou na tom RU 251 a pak Rhm. Pancrwágen? Desítka je všeobecně braná jako debilní tank, je opravdu tak špatný (jako jo, slabý kámo-faktor vidím hned, ale co ten zbytek - proč je naň tak spíláno?)?

mám nějakých 183k expů na HWK 12 a budu to investovat to Leoprototypa, posádku z něj pak přehodím do Ru 251 až ho vyzkoumám jako druhého. ale rád bych znal názor na ty tanky od místních, co už je hráli (teda devítku i desítku lajtek z Němec)
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GL_ST0RM: většinou jsou to kódy od streamerů a mají přesně daný poločas rozpadu :)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    PRAASHEK: me fachal taky jen jeden, podle me je to uplnej random

Receipt
    Date: 24.08.2019 14:31:47
    "Flag of Sweden" emblem added
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ostatní mi nefungovaly
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOTT4NKFESTIVAL