• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: on se dá koupit za goldy?
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Je to pitomé, ale chci ho protože to je Fury :D Uvidím odpoledne, ale 2500 goldů taky na zemi nenajdu :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: nie, radšej knihu Thunderbolt. Pokud teda chceš šestkové US medko. Fury je teda pohyblivější a rychleji střílí, ale má horší gun handlig i přesnost a taky dvakrát horší pancíř vepředu. A ten pancíř na Thunderboltu je dost poznat (123 vs 63)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Vyplatí se Fury?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: Jsem to videl tal jsem ho vytahl z garaze a hned jswm zjistil proc sem to prestal hrat. Nemuzu s tim lautr nic trefit a jak jezdim v medkama s depresi tak s timhle nevim kam jet. Ale kouka se na tomoeknw ldyz to nekdo umi :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    k tématu ... drowny counter :)
    My New Tank is The Best Tech Tree Tank | World of Tanks: The Object 430U
    https://www.youtube.com/watch?v=FzXwR_pg0E0
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    ALESH: Já si ten tank taky moc neoblíbil. Všichni říkaj jak je super, ale mě prostě nesedl. Probil mě každej kamkoliv a to dělo... to je taky jen pro někoho, kdo má ve hře štěstí.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH: tak asi beru zpet. ta 430 mi vubec nejde. Vez je sice neprustrelna, ale k cemu mi to je, kdyz s depresi -5 skoro nenajdu hulldown pozici :( Kdyz se drzim zpet, tak zas s presnosti 0,42 se netrefim lautr nic, natoz weakspot. Proste jsem na medka asi moc levej :(
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: nepřišlo to nikomu, na fóru už jsou wtf a facepalmy ode všech :) já si toho včera večer všiml, tak jsem doplatil pár goldů za commandery (i když kdyby to pokračovalo i dneska, mám je všechny zadax)...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: U Turba taky nic. Zato jsem si nevšim, že to končí a nechal propadnout lístky, kvůli kterejm jsem se sral s těma blbinama.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK: hlavně záleží na tom, s jakým tankem hraješ. Plečky moc kompetetivních hráčů nehraje, takže tam udělat M je jednodušší, ale na třeba takovým Prošůtu 46 se dělá o dost hůř.
    Hráči jako Řepa to holt zvládají i na těch lepších strojích s vyšším skill capem jako je B-C nebo EBR a jantaři jako já si musí honit ego na těch plečkách :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    dostali jste ten 2D style (camo) za účast v race týmu? turtle team má dostat dva sety, nedostal jsem ani piču :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    KOUMAK: Jistě že za to může kočičí klan! M pro každého v kočičím klanu! Když se přihlásíte teď, dostanete navíc obrázek na tank!
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    REPA: Taky jsem měl hned po ránu jednu dobrou. Stačilo se udržet sám na capu, zatímco 3/4 týmu kempilo tradičně v rožku. Měl jsem ale kliku na podporu obou našich artyn, jinak by mě v tý přesile rychle vyřezali.

REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: nejspis:)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: ty obrázky jsi šlohl na výstavě Uko Ješity? :)
    REPA
    REPA --- ---
    dneska to obcas slo

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Kolikrat mam nastrilo diky tomu spon neco :-DDD
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: a to ja taky. jen si z kocicaka delam prdel:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Hele ja posledni dobou kdyz mam tank kterej ma dost munuce strilim strasne mic blidu. Na otevrenejch maoach kdyz nikdo nesviti prostrilim vsechny krovicka kde sam stavam nekdy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam