• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    REPA: ehmmm zatim jedna zkusenost z meow je ze si se rozciloval a nehral :_)
    REPA
    REPA --- ---
    WAR_TIN: no vidis jak ti prospely kocicky:)))))
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    chimera od vcera v garazi...jupiiii
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---

RALI
    RALI --- ---
    ABSURD: tohle bud brutal na zapalovani a ammoracky...precijen dva naboje dostejnyho mista, to si o to rika :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: čítr
    REPA
    REPA --- ---
    ceta s kocicakama. tahle se luxusne povedla

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    nezkouset he na konci na grilla tak tech 8k bych dal

ABSURD
    ABSURD --- ---
    NEW ST-II and IS-3 II Revealed, Double Barreled Tanks | World of Tanks New Gun System
    http://www.youtube.com/watch?v=NYp6KcISn7I
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    konečně tank v top konfigu a konečně nejdu do garáže s 0 dmg... o wait!

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    vystřídalo to ještě jeden druh hlášky. pak jsem se připojil na EU2 (EU1 byl ve výběru šedivý), zahrál jednu mizernou hru, ve které byl tak patnáctisekundový výpadek (jestli se to dá nazvat lag), kdy se nedalo ovládat vozidlo a pak mě to vykoplo s hláškou, že se restartuje server.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    daří se vám připojit do hry? mně to píše střídavě, že jsem v pořadí, pak že je server nedostupný a pak, že se čeká, až se klient konektne, ale že nebyla ukončená session na druhém serveru (wtf?)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: full hesh je jediná možnost... a tzim nerfem reverzu to hodně pokazili... jakmile zmačkneš tlačítko na vystřel hned současně začni couvat a modli se abys to stihnul...
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: nerfem to celkem zkurvili, ale semtam se podari dobra hra. Hraje se to full HESH, takze budes furt v minusu:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Rekl bych, ze to bude podobne jako s KV2. Vetsinou to stoji za hovno, ale pak dostanes tu dobrou hru a vsechno zly zapomenes :))
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    KOUMAK: upřímnou soustrast
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    00KUBAT: To je mňau psí, nebo i papoušek může dělat mňau, takže v pohodě.
    No tak můžeme nic nepodnikat spolu, to je určitě zábavnější ve více lidech.
    Taky nejsme klan se zaměřením na klanovky, ale když je chuť, je dobré mít dost lidí...
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    00KUBAT: náhodou taková kočka, když je dobrá, tak není vůbec špatná
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ABSURD: No my asi ani nic moc podnikat nechceme :-) Já teda určitě ne. Klanovky jsem svého času trochu hrával a moc mě to nebavilo. My jsem vlastně v klanu jen tak...občas se zapnou bonusy a tím to hasne. Navíc kočky nemám rád :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam