• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BIO23
    BIO23 --- ---
    00KUBAT: tak teď jsi mě přesvědčil, že na tanky mrdám. tohle nemám zapotřebí :DD
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    REPA: jj :-) Za expy pro velitele dostáváš po každých 1500exp odměnu v podobě mincí (+i za průběžné mise) - za ty jde v obchodě (přímo v tom modu máš proklik na speciální obchod) koupit různé věci - mimo jiné posádku. Oni to mají prezentované jako jedinečné maskování (pro tier 9 tanky), ale mnohem cennější je, že k tomu dostaneš člena posádky, který má k dispozici 3 perky... No a po tom se tam dají za to nakoupit další fajn věci. Já jsem si koupil za 3750goldů ten jejich balíček, kde máš 30dnů premka (což je normálně 2500goldů) + 20 poukazů na 50% kreditů navíc + 30 "stimutalntů" pro velitele, za který si můžeš jakoby oživovat ty velitele tanků a jezdit víc bitev denně... Doporučuju jezdit jeden typ tanku, s kterým to jde nejlíp a expit se těma stimulantama jen ten - pak za každých 1500exp pro velitele získáš 9 mincí.
    REPA
    REPA --- ---
    00KUBAT: tam se daji vyjet vyskillovani tankisti? ja si furt rikam proc to hraju pac nikde nevidim zadne extra vyhody:)))
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    kňoury kňour, fňuky fňuk :-)
    Nákup nového vybavení je naprd, ale jinak jsou ty nové druhy vybavení super.

BTW hrajete někdo MIRNY-13? Docela fajn akce, vyjet si za 3 dny 5 členů posádky s 3ma skillama.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SICKBOY4000: Dostal jsem se k japonskýmu tier VIII. Už jsem si skoro koupil devítku a přišel nerv. Teď mám uplně zbytečnou posádku a hromadu zbytečnejch bitev :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ale tak ja chapu ze se hra musi vyvijet. Uz par let novinky ignoruju, vubec nevim co jsou ty fialovy super vybaveni, nechapu tu dlasi menu co tam je, system misi jde uplne mimo me.
    Ja to chcui zapnout na dve hry a strilet. Zkomani picovinek me nebavi. COz chapu ze je muj problem :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALESH: No je to trochu kundí... vybavení mělo zůstat a stát se z něj třeba aktuální třída nebo tak nějak.
    ALESH
    ALESH --- ---
    FRK_R23: ja mam v garazi 19x gun laying drive, 10x rammer, 9x ventilace 3x bino ...co jsem mel na tancich na ktery uz to nejde a tohle vshecno musim koupit znova pro aktualni tridu. Fakt dik.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALESH: Já jsem si musel koupit gear pro tiery VI, protože starej equipment se mi udělal jako class 3. U tieru X jsem třeba nic neměnil a všechno mi tam zůstalo.
    ALESH
    ALESH --- ---
    FRK_R23: no jako nezmizelo, ale ted mam vybavu co nepotrbuju a naopek nemam tu conpotrebuju a to bude stat nekolik mega.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALESH: To vybavení bys měl mít ve skladu. Jen jsou teď tři řůzny stupně. Levný pro lowtier, středně drahý pro midtier a drahý pro hightier tanky. Ale nemělo by ti nic zmizet.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Dneska jsem mel belbej den a chtel se odreagovat u WOT a koukam ze u vetsny tanku mi zmizelo vybaveni a musim koupit novy, za tezky prachy, ktery nemam. Fakt zmrdi vychcany. Nesnasim to.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    nejaky ten seal clubbing :)

HOUH
    HOUH --- ---
    2GKC4j.md.jpg
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BOBO78Z: Jo jo sem zvyklej :) takže to máte taky tak to je dobře :D
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    Jasně zlobí to všem, ale na to že není vše v pořádku jsme si už zvykli ne.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Pánové máte ještě někdo problémy se zvukem ve hře? Konkrétně někdy vůbec není slyšet motor.
    HOUH
    HOUH --- ---
    Vždyť celá ta hra je postavená na nikdy nekončicím rebalcování. Takže OP je žádoucí :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    MIRROS: Byl, ale totéž se dá říct o těch ruských strojích, co byly dodány později.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: A myslíš že nebyl OP? Nemám zkušenost, tak se ptám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam