• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Řepa a jirkabruna pláčou že je v klanu málo lidí, ale stydí se vám říct, ať se k nim přidáte;-)
    REPA
    REPA --- ---
    20 % sleva na nakup cehokoli prej. doslo mi do mailu. ja od tech mamrdu nic kupovat nebudu, tak snad se nekomu hodi. Platne do 12.11.
    P47738G3
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    nedari se mi s 8+tierem tak jsem se odreagoval nejakym tim sealclubbingem :-)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Zajímavý :) Výstřel a zůstane nabito :) Tenhle bug teda neznám:)

Why settle with 1 gun if you can have 2? ST-II (giveaway day 4!)
    http://www.youtube.com/watch?v=vewSEXyHLnU&t=417
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FOXTANT: Na webu ve svém účtu.

Link zde:
    Wargaming.net Premium Shop
    https://eu.wargaming.net/shop/redeem/
    FOXTANT
    FOXTANT --- ---
    FRK_R23: ja se omlouvám za hloupý dotaz, ale kam se zadavá? :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Tento kód vám přináší skill4ltu:))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: JJ, dik
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Tak funguje.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    2020GOHOME
    7 dní PU

nezkoušel jsem
    REPA
    REPA --- ---
    po dlouhe dobe zas neco
    shot-001
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ABSURD: tak prvnich par her, nez jsem zjistil co a jak, to taky nylo boh vi co... Nekdy je to propadak i ted, ale vetsinou davame 3. fazi v pohode a nekdy i ctvrtou. A to uz expy skaciu rychle. Ale ja tu nedelam reklamu :-) At si kazdy hraje co chce, ze jo. Ja treba nehraju hodnocene bitvy... Jen si pro zmenu chvalim akci, kde se da snadno a rychle ziskat 5 clenu posadky s 3 perkama, tot vse.
    HOWG
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ABSURD: Když dostaneš tým, kterej chápe co má dělat, je to docela prdel. Ale když dostaneš random vzorek populace, tak je to o hovně :))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    No nevim teda, hrál jsem asi osm her a můj tým se nikdy nedostal přes druhou fázi. A ani jednou jsem nedostal nic zajímavého, tak mi to připadá jako ztráta času.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Možná to jen špatně píšu...systém je naprosto jednoduchý a pochopitelný. Prostě hraješ, dostáváš expy a za každých 1500exp dostaneš minci, za kterou se dá nakupovat.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    00KUBAT: ten systém co popisuješ je strašně nepřehledný
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    BIO23: nerozumím...co to, proč to?
    BIO23
    BIO23 --- ---
    00KUBAT: tak teď jsi mě přesvědčil, že na tanky mrdám. tohle nemám zapotřebí :DD
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    REPA: jj :-) Za expy pro velitele dostáváš po každých 1500exp odměnu v podobě mincí (+i za průběžné mise) - za ty jde v obchodě (přímo v tom modu máš proklik na speciální obchod) koupit různé věci - mimo jiné posádku. Oni to mají prezentované jako jedinečné maskování (pro tier 9 tanky), ale mnohem cennější je, že k tomu dostaneš člena posádky, který má k dispozici 3 perky... No a po tom se tam dají za to nakoupit další fajn věci. Já jsem si koupil za 3750goldů ten jejich balíček, kde máš 30dnů premka (což je normálně 2500goldů) + 20 poukazů na 50% kreditů navíc + 30 "stimutalntů" pro velitele, za který si můžeš jakoby oživovat ty velitele tanků a jezdit víc bitev denně... Doporučuju jezdit jeden typ tanku, s kterým to jde nejlíp a expit se těma stimulantama jen ten - pak za každých 1500exp pro velitele získáš 9 mincí.
    REPA
    REPA --- ---
    00KUBAT: tam se daji vyjet vyskillovani tankisti? ja si furt rikam proc to hraju pac nikde nevidim zadne extra vyhody:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam