• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    ALESH: ja mam oboji, jak Cromwella, tak T34-85M/Rudy. Ty posledni SH to byl takovej moc crazy random...kdybychom byli vsichni na Discordu, tak by to bylo taky o dost lepsi na koordinaci. Sestavu tanku bych ladil az bude jisty, ze prijde sedm lidi, kteri budou chtit hodinku-dve-tri-x vyhravat a pedit randomaky. Pak budou i zalohy, jak bylo prislibeno! :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    A btw, to uz se nejdezdi cromwell v tech T6 SH? Mam si poridit tu T34M? Nebo radsi obyc T34?
    ALESH
    ALESH --- ---
    GL_ST0RM: ja dneska piju uz od sesti, takze nemuzu. Navic mam na prave ruce narizlou slachu a s tou dlahoou a navic prostrednickem se fakt blbe strili, jak bylo videt ve stredu - ale byla to legrace :)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    ALESH: me se zase libi to turbo:) na T8/T54prot je to ted uplne jina kara :-)

Nakup sice stoji prachy, i to rozdeleni na tridy je demence, ale zase to jde prehazovat bez goldu.

Anyway, reportovani na helpdesk stoji stale za stejne hovno :-) vcera me celou hru obtezoval kokutek a na helpdesku me vyfakovali i s replajem...

Btw co vecer zase mnaukaci T6 SH, nekdy drive(21-22?), nez se stihneme zase ozrat:-)
    ALESH
    ALESH --- ---
    WOJTYLA: jo mas pravdu. Pozustatek z doby, kdyz jsem treba cvicil BIA jen na pulce posadky. Demence spojena z lenosti se ti zabyvat.

Nakonec se mi nove vybaveni libi. Treba ten otocny mechanismus na Prosutu 46 je bozi. Nicmene porad plati, ze to vsechno nakoupit stoji spoustu prachu :/
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Pánové nelaguje vám to taky v posledních týdnech nějak moc? :/ Běhá mi to nějak pomalu mi přijde.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: MŇAU!
    REPA
    REPA --- ---
    shot-002
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    MIRROS: na FV jsem dal raději turbo
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MIRROS: Na Grille zbytečný:)

Používám to akorát na artynu
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Grille a FVčko?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ALESH: tvl na co mas 19 zrychlovacu zamereni kdyz jsou ve hre tak dva tanky na ktery to ma jakejstakejs smysl davat?
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    tohle stoji i za skouknuti ...pripadal jsem si jak v nejaky tower defence hre - ovsem z te druhe strany :-)

ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: A uvědomuješ si, že tím se svých povinností velitele nezbavíš?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ABSURD: poslouchám :)
    REPA
    REPA --- ---
    ABSURD: prave jsi byl povysen na naboroveho dustojnika:))))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Řepa a jirkabruna pláčou že je v klanu málo lidí, ale stydí se vám říct, ať se k nim přidáte;-)
    REPA
    REPA --- ---
    20 % sleva na nakup cehokoli prej. doslo mi do mailu. ja od tech mamrdu nic kupovat nebudu, tak snad se nekomu hodi. Platne do 12.11.
    P47738G3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam