• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: Ty to teda sázíš jedno za druhým :D Doufám, že tě nepotkám někde :D .))
    REPA
    REPA --- ---
    lol
    „Strážníci doporučili tankistovi krotit kromě pásů i hráčskou vášeň, neboť sousedé pak mají strach o jeho zdraví. Vzhledem k tomu, že se mu na příslušném levelu stejně nedařilo a byl za lamu, rozhodl se muž boje ukončit a jít spát,“ uzavřel Komínek.
    REPA
    REPA --- ---
    tak zase neco
    shot-011
    HOUH
    HOUH --- ---
    FRK_R23: jo tenhle je super a z mého rodného města :D jestli chceš víc podobného, dej si sledovat na fcb městská policie přerov :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOUH: Poslední dobou mě baví literární ambice některých policejních mluvčích :D

Když se jeho virtuální obrněnec již poněkolikáté proměňoval v tavící se kus nepoužitelného šrotu, ventiloval svou frustraci údery nebohou myší o stůl
    HOUH
    HOUH --- ---
    HOUH: "Žena se kvůli křiku z vedlejšího bytu bála o sousedův život. Ten byl uprostřed tankové bitvy"
    REPA
    REPA --- ---
    shot-010
    REPA
    REPA --- ---
    dneska bylo par M, ale tohle bylo asi nej
    shot-008
    shot-009
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    po dlouhé době Radley

EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Já to po roce zapnul, abych si vyzvedl Super-Chaffee. Díky za 52GB ke stažení xD
    Dal jsem jednu hru s Typem IV, defeat, 3. spot na xp, asi raději zpět na Shadowlands...
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ja premyslim cim je, ze cim dele hraju, tim mam horsi vysledky. Moje WN8 poslendich 5 let nezadrzitelne klesa...Drive jsem mel Mka jak na bezicim pasu, tad jednou za uherak.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    dodelavam na tomhle bezva medku tretí mark

REPA
    REPA --- ---
    dalsi tri mrdky na laufu
    shot-003
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    našel jsem starej motivační plakát co jsem dělal do nyxu :)

ABSURD
    ABSURD --- ---
    Docela často se mi stává, že najedu na tank kterej můžu v pohodě ustřílet, ale jak poprvý vystřelim, hra se mi vypne. Předpokládám že mi nikdo neporadí, ale alespoň si postěžuju.
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    ALESH: ja mam oboji, jak Cromwella, tak T34-85M/Rudy. Ty posledni SH to byl takovej moc crazy random...kdybychom byli vsichni na Discordu, tak by to bylo taky o dost lepsi na koordinaci. Sestavu tanku bych ladil az bude jisty, ze prijde sedm lidi, kteri budou chtit hodinku-dve-tri-x vyhravat a pedit randomaky. Pak budou i zalohy, jak bylo prislibeno! :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    A btw, to uz se nejdezdi cromwell v tech T6 SH? Mam si poridit tu T34M? Nebo radsi obyc T34?
    ALESH
    ALESH --- ---
    GL_ST0RM: ja dneska piju uz od sesti, takze nemuzu. Navic mam na prave ruce narizlou slachu a s tou dlahoou a navic prostrednickem se fakt blbe strili, jak bylo videt ve stredu - ale byla to legrace :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam