• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    LIQUIDFREAK: Pálíš je na střídačku a když máš nabitý obě hlavně, tak je můžeš taky zároveň odpálit. Ten double výstřel není hned, musíš to asi 3 vteřiny držet a pak máš pár vteřin cooldown než se ti zas začnou děla postupně nabíjet.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    LIQUIDFREAK: Skill o tom mluví jako o double penetraci, tak co myslíš? :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    jak ty barely fungujou vlastne? Muzes strilet obe, nebo je tam kratka ci delsi prodleva?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Po utrpení s IS-2-II (co si budem povídat, to dělo na něm je úplně na hovno) jsem si pořídil tohle zlatíčko. To je úplně jiný kafe. 3. bitva:

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    00KUBAT: 1450 cca
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    WAR_TIN: kolik měls base exp?
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: Jasny. Ja to asi zkusim taky, ale az po novym roce ted na ne fakt nemam nervy.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    LIQUIDFREAK: LOL, řešil. Ale vzdal jsem to.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: Hele a resil jsi ty ztraceny fxp? Pac mi taky zmizel kotel z hodne hranejch premtanku..
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ELDOUGO: Zajímavý, nic takovýho jsem dělat nemusel. O free ani expy ke konverzi jsem taky naštěstí nepřišel. Takže jen těch něco přes 300 kusů vybavení ve skladu mě čeka vyřešit. Skoro bych byl radši, kdybych na tom ty kredity tratil, než to muset všechno zas vymejšlet a nasazovat.

Každopádně je WoTko jak jízda na kole. Fialový výkony to sice dneska nebyly, ale většinou top3 v týmu, což nebylo tak těžký, když většina byly prohry a 10 maníků mělo pod 500 dmg... :facepalm:
    Taky jsem se dozvědel, že jsem retard (když jsem poslední naživu), a k vánocům jsem dostal přání rakoviny a vyvraždění celé rodiny. Takže se fakt nic nezměnilo.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    SOLNAKAR: počkej až zjistíš že je potřeba přesunout ručně absolutně všechny spotřebáky na každým tanku zleva doprava
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: vitej zpatky:)))))
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Tak jsem skoro po roce sebral odvahu a nervově se obrnil, že se podívám, jak dopadla moje sbírka cca 200+ tanků po tom bordelu s vybavením a možná, že bych si i zahrál.
    Zapnu game center - aktualizace - OK.
    Stahuje se 15GB aktualizací WoT - stahování doběhne, ale "Chyba!". Jaká? Proč? To se nikdy nedozvíme.
    Zkusím to znova. Chyba stažení aktualizace, zkontrolujte připojení. Jasně ty debile, tím to bude když si vedle začal stahovat aktualizaci pro WoWs. Opravit instalaci končí stejně.

O 2 hodiny později (když jsem se zas uklidnil).

Najdu článek na nápovědě: https://eu.wargaming.net/support/cs/products/wgc/article/25167/
    Mažu Updates a zkouším znova se stejným výsledkem.
    Ok, takže reinstal. Píšou odebrat z GC a ručně smazat z disku OK, co se může posrat. Kliknu odebrat v CG a hle, hra není ani na disku. Včetně složek replays a screenshots. Bez jediného upozornění, nebo potvrzovacího dialogu. Replaye mě až tak neserou, ale to giga screenshotů sahajících až do 2012 včetně akcí NYX klanu mě trochu mrzí.
    Hlavně že vyskočil formulář s dotazníkem, proč chci odinstalovat.

Teď jen doufám, že až to nainstaluju, tak nebudu míst stejný problém, jako měl tuším Eldougo, a nebude v hajzlu ten asi milion free XP.

Takže mě hra pěkně přivítala, a připomněla, že WG je banda čuráků.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: "problémy se zobrazením webu" :)) //stránka nenalezena
    REPA
    REPA --- ---
    shot-016
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Problémy se zobrazováním herních předmětů
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/dec-18-ingame-issues/
    Fakt jo?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    REPA: v cem konkretne by to melo pomoct? :) Sak to zapinam jednou za rok abych to lootnul, odinstaloval a zas o tom rok nevedel :D
    REPA
    REPA --- ---
    LIQUIDFREAK: a stejne ti to hovno pomuze :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: Tak sem teda lognul a dostal nasledujici.
    You received the following rewards for your years of service:
    Bonds added: 3 000
    Days of WoT Premium Account added: 10
    Vehicles added: M24E2 Super Chaffee (crew 100%)
    Credits added: 3 000 000
    Slots added: 1
    Added: Universal Manual (x2), Personal Training Manual (x1), A mission for x5 to experience earned in battle (x20)
    "8 Years on Board" emblem added: (x6)
    "Veteran Tanker" style added
    Personal Reserves: Additional Credits per Battle (x20), Additional Experience per Battle (x20)
    Service Record: For 8 years of service
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam