• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KUTHNERSSON: no vím, že tam bonus dřív nebyl, ale taky ty tanky nebyly ke koupi za bony. A pár věcí se za ten rok změnilo, tak se ptám.

A jaké jsou ty IS-5 a KV-4 Kreslavskij?
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    PRAASHEK: desítky určitě nemají a imho nemůže :-))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Včera jsem po roce nainstaloval tu hru. Super Chaffee je hodně dobré.

Je tam novej obchod za bony a k tomu se vážou moje dotazy:
    - ty tři desítkové tanky, co tam jsou, asi nemají bonus k výdělku stříbra, že?
    - jak si vedou IS-5 a KV-4 Kresl. v současném stadiu hry? Může s nima být zábava?
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SICKBOY4000: Za mě je z toho jedinej zábavnej chrysler.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SICKBOY4000: Možné to je. Z toho seznamu co si poslal by mě ale asi nic jiného nelákalo.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SICKBOY4000: V kuloárech kolují zvěsti o obměně bonového obchodu. Bližší info nevím. Chryslerem myslím nic nezkazíš. Náš velitel si ho chválí :))
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Já to hraju taky na zábavu. Kdybych to hrál na staty, tak už to asi dávno nehraju :D Ale občas se podívám, abych věděl jestli se lepším, nebo horším. A teď mě prostě jen zarazilo moje fialové WN8 v řádech stovek tisíců.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SHARINGAN: tabu to určitě není, ale jestli mi staty jeden den ukazují něco a druhý den zase si myslím není moc důležité, ale jasně že pro někoho jsou staty určující faktor, já to hraju pro zábavu a ne na staty, takže když mi wotlife ukáže nějakou blbost, ani to nezaregistruju protože se třeba podívám jednou za půl roku
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    VOMETAK: a tohle je klub na životě důležitá témata či co? proč by nemohl řešit svoje staty, odkdy je to v gamingu nějaký tabu? :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SICKBOY4000: Já sem naspořené bony nedávno bouchl za vybavení. Ale tady z toho seznamu bych asi sáhl po Chryslerovi. A nevyplatí se počkat ještě? Nemá se ten bonovej obchod někdy v brzké budoucnosti aktualizovat?
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Se omlouvám za občas pitomé dotazy atd. Každopádně sem rád, když mě tady poučíte, páč jak sem psal nedávno, pořád se něco dozvídám. Tak ať to rychle uteče v práci při pátku a večer ať to dobře střílí :))
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    VOMETAK: No jezdím teď jen ty nové italské těžáky. Aha :) tak to možná bude ono co :D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    MIRROS: pokud hraješ nějakou nově zařazenou větev, nemusejí s ní počítat, proto to ukazuje avg tier 1
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    VOMETAK: Tak životně důležité to není to je jasný. Jen mi to přijde podivné, že mi to tam hází taková numera, která nesedí na to co a jak hraju.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    MIRROS:
    MIRROS: a to je životně důležité, jaké mám aktuální staty?
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    MIRROS: A vůbec tam jsou nesmysly. Avg. Tier 1 (tak určitě). Koukal sem na lidi od nás z klanu a ty to mají normálně. Nevíte někdo co by to mohlo být?
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    tanks.gg. mi hlásí úplně nesmyslné hodnoty. WN8 mám za posledních 24h 268,210 :D WTF??
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam