• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    FRK_R23: Jo hlavy v garáži mi jsou taky jedno. Ale teď mi to prostě přijde více logičtější ve vztahu k reálnému tanku jestli rozumíš .) Fakt doufám, že se od toho upustí. A souhlasím s tebou s vybavením. Já vesměs na MT mám na prvním slotu ventilaci, druhá nabiják, třetí optika nebo stabilizátor. Na TD zase na prvním slotu nabiják atd. Ty konfigurace se mi podle třídy hodně opakují. Prostě sem vybavení přeházel na ten bonusový slot. Jinak sem žádné velké "čachry" nedělal.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MIRROS: Hele jestli vidim pět hlav nebo jednu je mi ve finále jedno. Mě spíš baví, že ty nový skilly jsou vlastně stejný jako starý. Každej stejně bude používat těch pár dobrejch a zbytek se bude válet v koutě. Trochu stejnej princip jako novej equipment. Zajímalo by mě, kolik lidí ladí nějaký buildy a kolik si to jede vlastně jako dřív :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Jako vážně kdo ty perky vymýšlel?? :D Už teď je to arkáda, ale která alespoň trochu dává smysl. Velitel má dohled. Střelec zvyšuje přesnost, řidič otáčení korby apod. Ale tvl když budu s jiným tankem v určité vzdálenosti zvýší se mi přesnost, nebo rychlost nabíjení?? Použiju opravnou sadu a budu střílet rychle?? To opravdu musel vymýšlet dement co z toho chce udělat totální hovno.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SOLNAKAR: To já opravdu doufám. Díky za info.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    MIRROS: Je to sandbox. Doufejme, že to nenastane nikdy.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Nevíte kdy nastane Posádka 2.0? Sem včera koukal na Clause jak to tam vysvětloval. To bude docela průser ne asi? :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    funny eM :)

PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    REPA
    REPA --- ---
    ABSURD: hodnost vranika? :) to prodam s celym klanem:D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ABSURD: Neproda, dyk ho znas. Respektive, neproda to pac mu za to nikdo tolik neda. Tech uctu je mraky :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: Jestli to fakt prodáš, tak ale předtim odevzdej hodnost:-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PAVEL1989: vazne easy, "wot destroyer" tomu rikam. Jako by nestacilo dost polaku a botu, ete tydle kolomrdky. :)
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    fakt easi vozikto na hraní

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    SOLNAKAR: Takže tu píčovinu co udělali v lodích přenesli i na tanky?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: hele ja to mel zapnuty ted o vanocich jak meli tu akci, a dal sem mozna jednu bitvu a zas to spoko odinstaloval. Tech vlajecek, prkotin, bonu a dalsich serepeticek. Uprimne, mel sem rad tanky jak byly kdy sem zacinal, tedy 2015, s jasnymi skilly na posadce, jasnymi rozsirenimi na tank a bez picovin.
    Ted je to plny epileptickych sragor, a nez se rozkoukam sem zpravidla dole. Nerikam ze zrovna todle je chyba hry, neni, ale ty ostatni komplikatory kolem kazdeho jen otravuji,imho.
    Hlavne mne nasralo ze sem prisel o stovky tisic fxp z premiovejch tanku. A tech vrazenejch penez do toho.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    hmm, pro mě jsou tímhle "vylepšením" tanky asi už totálně mimo zájem. :( Docela mě to štve, dal jsem do toho spoustu peněz ale od ebrů už je to pro mě naprostá slátanina píčovin.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    Prochorovka bez spoterů

REPA
    REPA --- ---
    LIQUIDFREAK: ti rikam za 1ETH to pustim :D muj odhad tak 15k. mam tam 100+ mega creditu, 30k bonu, cca 3000 goldu. celkove nejakych 180 tanku, ale nemam vyjezdeno vse. TX asi kolem 30, nejake ty osmickove premiaky a slusne staty:))))) asi 30+ mist v garazi, ale ted fakt nevim. mesic jsem to nepustil
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak jsem pustil SB, abych zjistil ten poměr převodu. A moje nejvíc krů z pěti skilly (pátej na 52 %) vystačí na 61 skill points... :) Kolik skillů musí mít posádka, aby dosáhla na maximum?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam