• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    RALI
    RALI --- ---
    PRAASHEK: taky vymejslim, kam se zasit, aby to ode me litalo z necekanyho smeru. Ale nekdy si vyberu tak blbe, ze je z cely bitvy uplny kulovy a pri rychlosti (g.w.tiger) neni na zmenu pozice cas...

mimochodem, jde nekde zjistit u artyn vysece pohybu dela, nez se hne celej podvozek, nebo je to az prekvapeni u prvni bitvy s novym delem?
    REPA
    REPA --- ---
    si clovek pamatuje T22 jako naprosto neprustrelny tank, tak si ho koupi, aby zjistil ze to prostreli i tier 8 bez problemu :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RALI: no ten samý den jsem měl prohru s 3,800 dmg :)

tady bylo navíc necelých 4,000 dmg upon stun a taky jsem vycestoval na místa, kam normálně arty nejezdí :) jinak bych nastřílel půlku
    RALI
    RALI --- ---
    PRAASHEK: 1/100, kdy je dobra mapa + enemaci, co jsou ochotny nechat se sypap po trech :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    PRAASHEK: Zehr gut Hans, zehr gut!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jedno emko k tématu :)

RALI
    RALI --- ---
    SOLNAKAR: jo, presne. bylo to jak hrat forbes, 9/10 ran slo do riti, ale kdyz uz se to trefilo, byl to jackpot...co s nima udelali je zoufaly, uz jen to, ze se nedaj jezdit v cete...
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Artyny mi nevadí. Jediné co, tak bych je fakt zredukoval na maximálně dvě na team. Mnohem víc mě serou ty vymrdaný EBRy.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Kéž by artyny táhly do řiti... Včera v STB1, americká artyna po deseti sekundách, co jsem už nemohl být spotlý, MRD! 1080 dmg... A za chvíli za jízdy stejná mrdka za 530dmg...
    Parádní hra...nedal jsem kvůli tomu misi...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    RALI: 10v10 arty bitvy, oneshoty AP municí, brutální HE damage?

Tohle si budu muset asi vyzkoušet, a počítám s tím, že balanc nebude vyladěný, ale na rozdíl od předchozích 2 iterací mi tohle nepříde jako úplně zcestná píčovina. Sice to zatím vypadá jako nerf už tak dost neefektivních, ale o to otravnějších artyn, ale pokud vybalancují ty DMG na munici a množství munice, které může artyna naložit, tak by to mohlo být zajímavý.
    RALI
    RALI --- ---
    kez by se vratily puvodni artyny....
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Tak jasně, ale pokud operujou s dynamickym výběrem munice, tak by bylo fakt o hovně čekat na plnej reload :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: to funguje jenom když máš nabito a chceš vyměnit typ munice :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: https://youtu.be/W7IkSvYoOT0?t=897

Tady řikaj, že reload se nemění. Ale měněj intuition perk, kterej bude skill a sniží reload time o 60 %.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: jednotlivé vehikly a jejich reload se teď vůbec neřeší. Řeší se jenom střelivo.

Co se dmg/nábojů týče [ PRAASHEK @ World of Tanks ] (je to příklad na střelivu toho Obj 261, tak si to zkus aplikovat na cokoliv jiného)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Nedoukal jsem to celý, ale reload time zůstane stejnej? Jakože dávát na tieru X jednou za 35 sekund 400 dmg neni žádná hitparáda :))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: jo to klidně ať omezí. mě spíš sere, že uberou dmg. stačilo jenom odebrat to internal dmg
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Pokud to výrazně omezí stun time, tak je ta změna za mě dobrá :D Stun je frustrující :) Osobně bych spíš omezil arty na max dvě, místo současnejch tří.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    REPA: jo to mne docela prekvapuje, ze sou zas tri. jak sem prestaval pred tema x lety byly max dve. Divny fakt.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: čoveče mně to ani nějak neva :) ať už když zrovna za arty hraju, nebo ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam