• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    dnešní bilance: 12 her, 1 výhra
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SICKBOY4000: Já si myslim že se bude dát většina vyzkoumat za plány. Český plány totiž nebylo na co používat.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Developer Diaries: Czechoslovakian Heavy Tanks
    https://youtu.be/YypdnR0hM7s
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    A ještě jsem zapomněl na depresi 10° a elevaci 15° :)) To jsou imho taky slušné hodnoty.
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    SHADOW__: já sním hraju rád, vše ok, jediné co mu chybí DPM, neustále nabíjí a musíš někdy přemýšlet, zda se ti vyplatí střílet. Jinak doporučuji koupit, vše co psal Mirros je pravdivé.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SHADOW__: Zatím jedna z mých oblíbených desítek (společně s STB, Prog.65 a Střevem). Hraje se mi s ním dobře. Jako s klasickou heavynou. Ani se neomezuju tím, že bych byl jen podpora víc vzadu pro ostatní. Řekl bych, že je i docela rychlý a obratný (na poměry těžkého tanku). Pancíř podle mě taky funguje moc dobře. Když to jde, dovede rychle sebrat hodně HP. Ale dělo někdy potrolí a dingne nesmysl. Jinak je i na dálku cekem přesné. Základní munice APCR s 1500m/s je taky fajn :) Samo jsou i situace, kdy to DPMko hodně bolí. Za mě dobrý tank.
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    BOBO78Z: Jaký je to rino? Všichni na něj jenom nadávaj. Mám teď Progetto 66, zanedlouho bude desítka.
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    obojí je totiž pod jedním zvukovým kanálem "effects"
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    je nějaký způsob (mod) jak učinit, aby byly moje výstřely slyšet hlasitěji, než zvuk, který se ozývá, když mě někdo zasáhne? už mě to zase sere, je to dvakrát tak hlasité. všechny možné nastavení jako "night mode" "2.0/auto selection" atd jsem zkoušel
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: určitě na SSD, krom loading times je u wot občas i sekání při načítání zvuků apod.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    PRAASHEK: Hele a je lepší dát hru na SSD nebo stačí na klasický HDD? Logicky mám tern SSD menší ale místo bych tam ještě měl
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: určitě to pojede
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Sry za combo otázku ale dostal se mi pod ruku postarší notebook HP. Dá se zahrát si tanky (možná ještě lépe Warthunder - nekamenujte mě) i když to má jen sdílený Intel 5500 nebo se bez samostatné grafiky nehnu ani na nějaký low detaily?! Díky.

...jinak by to mělo mít SSD kde je Win 10 (k tomu ještě další klasika disk), 8gb ram a Intel Core i5 5200 2.2 gHz(ve správci zařízení je to 4x tak asi quad core).
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    KOUMAK: Celkově se mi ta linie libí. T VIII sem taky oEmkoval :)) A Rino je super. Pěkná alfa, pancíř taky funguje. Samozřejmě to DPMko je děsivé, ale tak se tak s tím musí hrát. Baví mě :))
    Jo? Já mám v přátelích ještě FRKa (sem mu taky sliboval četu, ale zatím se to nepovedlo) a ty jsi co sem si teď dohledal RedFox. Už taky vím :))
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ABSURD: mě zas dneska vyslyšel jeden hráč a pomohl mi přetočit tank zpátky na pásy. to se mi nestalo už dost dlouho, minimálně posledních šest přetočení mě všichni naprosto ignorovali
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Tohle mě v tý zkurvený hře tak potěšilo, že ji možná ještě zapnu.
    Artynář co se omluví, to stojí za zmínku...

BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    PRAASHEK: jasně:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam