• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    Ta potěšila :-)

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ABSURD: Ty jo, já bez vousů a o 20kg lehčí. Vlasy stejné ;)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    00KUBAT: první řádek, čtvrtý z leva
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ABSURD: a kterej ty ses? Sedmy radek vlevo dole?
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    ELDOUGO: Tyjo, já s vlasama, bez vousů a o 20 kg lehčí:-D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    EMPERROR: jo, "kdysi" . jenže doba o který mluvíš už je tak dávno že tenkrát nyx pravidelně válčil cv a myslím že jsme měli snahu i o nějaký ESL .
    od tý doby jsem ztloustnul 20 kg a vypadaly mi vlasy
    RALI
    RALI --- ---
    REPA: diky a taky jsem si vsimnul, ze pomaha nemenit tanky jak fusekle, ale jezdit idealne delsi dobu s jedni, teda alespon me :)
    REPA
    REPA --- ---
    RALI: psychousema tveho typu:))) tak mam dost odehrano, sleduju i napr Skill4ltu, jak co dela, kam jezdi atd. Od ostatnich se hodne naucis. BYt trpelivy a nenajet behem prvni minuty do nejvetsiho mlynku. Premyslet o tom, jestli ma ted smysl pushovat nebo je lepsi se stahnout a branit. A jak jsi psal. Dost dela i znalost mapy a priblizne znalosti tanku. Jaky ma dohled, jak dlouho nabiji, camo. To jsou dulezite veci. Treba s LEosem nepojedes hned na startu dopredu, ale v klidu snajpis z dalky pokud to jde a casem vyrazis dopredu. A hlavne cumet na mapu:) PAk je tady samozrejme faktor RNG a MM. Ja bych doporucil vysrat se na staty a jen hrat hru a snazit se byt co nejuzitecnejsi. Jo je to frustrujici, kdyz projedes 10 bitev za sebou a jsi v top3-5, ale vzdycky to muzes vypnout a jit delat neco lepsiho:)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    RALI: ano :-)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    RALI: Hele, repa je trochu jinde a co si pamatuju, moc čety nejezdil... Ale sám to tu píšeš -čety. Já kdysi jezdil čety se Solnakarem, ElDougem, Ivorym... A prvak je to větší prdel a druhak průměrný win rate šel dost nahoru. Já jako průměrná lama, jsem měl snad 54,1%

A za další, některé tanky jsou více a některé méně konkurenceschopné : )
    A jinak jestli nekoukáš, sleduj skill4ltu na YT / twich. Má i nějaký web, kde doporučuje equip a moduly na tanky... atd.
    RALI
    RALI --- ---
    REPA: v cem to je, ten rozdil mezi normalnim beznym hracem jako jsem treba ja a psychousema tveho typu. At delam co delam, tak jsem nadsenej, kdyz nakydam pres 3k dmg, M mam jen s tankama, ktery nikdo nejezdi, naposledy T 28 prot. Znalost map? Tanku? sledovani minimapy a vcasne presuny? kombinace vseho? :)
    REPA
    REPA --- ---
    dnes 7 her a 7 vyher s Leosem

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    první bitva dneska, radši to vypnu abych si nekazil průměr :-)

ABSURD
    ABSURD --- ---
    Ahááá, klub anonymních alkoholiků.
    Tak já se přiznám, chodím hrát tanky místo hospody.
    Je mi úplně jedno co se děje ve hře, jen se pěkně opiju a pokecám. Ale v ranních hodinách už jsme tak na šrot, že to nejde hrát.
    Tak už jen kecáme a chlastáme.
    REPA
    REPA --- ---
    jedno M, ale jinak stal cely den za velke kulove

REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: press 2 for skill:) za me je to o psychicke pohode a hlavne co ti zrovna dovoli Russian Number Generator. Kdyz jsem v pohode, tak sleduju dost deni na mape a premyslim co a jak udelat, abych nejak ovlivnil hru. Snazim se hledat lepsi pozice a cestuju po mape, protoze hraju hlavne stredni a lehke tanky a pak prijde obdobi, kdy delam naprosto nesmyslna rozhodnuti a snazim se drzet sam celou stranu mapy nebo stojim jak kokot 5 minut na miste a cumim jak dostavame na prdel, pripadne chcipnu behem prvnich 30s. Nebo jednoduse. I ti nejlepsi hraci maji spatne dny a obcas skonci s 0 dmg:)
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: jezdi v cete s lidma, ktery znas a dobre se s nima bavis. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam