• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    hodne rychle Mko

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //1321 base xp/4727 spot
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    zas STG
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    KOUMAK: LT mise se mi dělaj docela dobře s devítkovym medkem LT-432 .)
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: tak to si nejsem jistej...
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: na tu 55 jsem to daval s 13-75 nebo batakem 12t, neco malo s walkerem...
    RALI
    RALI --- ---
    SHARINGAN: zue snipa kopecku udelali zase mesto na prestrel s tezakama. Papirovy TD asi brzy zrusej a uz budou jen superrychly neprostrelitelny medka, lighty jeste rychlejsi, co prostrelej zepredu heavyny a absolutne neprustrelny TD co to hrnou pred sebou a nic je nezajima :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHARINGAN: no dyť já vůbec nevím jestli se změnilo i něco jiného, než ta část mapy, ve které jsem se vyskytoval, proto nedokážu posoudit
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: já nepotřebuju abys mi dělal review na změny, jen jsem chtěl vědět, jestli je to rework stylu Minsk nebo jestli ti jen chybí jedno posraný křoví, ale NEVER mind :) už na to koukám :)

Update 1.15: Common Test 1 Is Ready!
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/1-15-CT1/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHARINGAN: tohle těžko posoudím, znám jenom tu změnu na jedné straně a ta mě sere. na druhou stranu ten Minsk (je to ta mapa, kdy tam v rámci změny mimojiné vyschla řeka?), resp. změna mi přišla fajn.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: no way, Berlín je Berlín jo? :))

můj dotaz "jako Minsk?" čti jako "pane Praashek, byla mapa Berlin předělána stejným způsobem, jako mapa Minsk v aktualizaci 1.13?" :) čili mě zajímá, jestli jde vyloženě o razantní rework, nebo jen nějakej balanční update s přidanym šutrem a posunutym křovim, kterej přichází na X map s každou verzí... protože vím, že se rework Berlina chystal, ale od vánočního updatu jsem na něm ještě nehrál...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHARINGAN: jj jak píšeš. ale já se toho původně ani účastnit nechtěl, sekám tu spíš tak ze zvědavosti
    SHARINGAN: Berlin je Berlin. a předělali jednu celou část mapy, kde byly jenom menší obstakly a kopečky, jsou teď rozbořené baráky, zmizely některá křovíčka (ano, to mě sere :))
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: po tý osmičce to leze pomaleji, ale ono se to teď WG snaží zachraňovat... na víkend byla nějaká trapná mise asi za 21k shardů
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: jako Minsk? nebo jen nějaký malý úpravy?
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    PRAASHEK: hral jsem ted na ni taky poprve a hnedka eMko s Pershingem... hral jsem vzadu rikal jsem si jedu do kopecku a tam najednou baraky :D ale asi lepsi no :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw chápete, proč předělali mapu Berlin? jsem to teď zaznamenal a vůbec tomu nerozumím :)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    kdo by chtel videt 2 blind killy za sebou :)

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/6100366#live_oaks-wartin82-su-100y
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já to hrál teď akorát dva dny a mám level 6 a půl. docela asi funguje posílání beden mezi freinds
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    6WXOLYTFESTIVE
    kód na dvě usmolený bedničky pro toho jednoho chudáka, co se rozhodl ten příšernej event hrát :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam