• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: bylo tam krom toho ambt něco zajímavého? nějak jsem to nesledoval... a to AMBT je special vehicle, nebo premium (tj má vyšší credit income, nebo ne?)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Tak AMBT v garáži. Dal sem 16k goldů.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SICKBOY4000: dle https://www.wotgarage.net/france/9/15681/amx-30 potřebuješ 1376zkušeností. Zkušenosti se počítají z více proměnných, mimo jiné z udělené damage. Ale máš rozdílné zkušenoti podle toho, do kterého tieru jsi to nastřílel, jestli sis svítil sám, tuším že i z jaké dálky... Dále z počtu killů, z asistované dmg, z naspotovaných tanků. myslím že i tanků zabitých při tvé asistenci a nevím co ještě všechno... Zkrátka: "Musíte se více snažit, pane správče."

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EBR Racing? Why not :) Marty právě teď :))

Twitch
    https://www.twitch.tv/marty_vole
    REPA
    REPA --- ---
    po te dnesni bide aspon jeden svetly moment

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    WOJTYLA: tohle je snad ještě zoufalejší :-)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    a nebo tak...

MIRROS
    MIRROS --- ---
    Každej občas ulítne, bouchne, střelí vedle, něco se nepovede podle plánu. To je normální :)
    Já se na tvoje videa koukal rád, byla to prdel a bavilo mě to, tak snad (jak sem psal níž) bude něco dalšího.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WAR_TIN: marjaoano to tu vazne musim vysvetlovat ze je to jen provokace, pokracovani v roli atd. Proboha prrstante si myslet ze to co vidite na YT jsem opravdovej ja a ze to nejsk doopravdy resim nebo mslim cely vazne a nak se tim jako zabejvam.
    Nejsem zadnej jutuber nwbo streamer na vazno.
    Cely to vzniklo jako parodie a jediny co delaˇ je ze se bavim tim jak to nektery lidi sere. I tady kolik se naslo lidi ktery sralo kdyz to zaclo bejt “slavny” ja zacal dostavat od WG ruzny veci, jeden cas to dokonce vypadalo ze budu COmunity Contributor ale to bych to musel zacit brat vazne a zjěnit styl a to o dost. Cimz bych prisel o celou tu postavu Fuzera lopataka a atak o celou tu zabavnou cast.

Ja nejsem ani hlouoej ani arogantni debil, svy divaky mam dost rad a pokud neco tak cejtim velkou pokoru nad tim kolik lidi to vlatne zaujalo.
    Nicmene nic z toho se k ty postave nehodi aby se prezentovalo verejne.

Pis i mysli si samozrejme co jen chces, jen pokud te zajima jak to opravdu je, chce to vic nez jen skakat na kazdej spek co kam dam.

Videa jsem odstranil predevsim proto ze proste nebyly zabavny, byly v hrozny technicky kvalite a byl jsem dost na sracky kdyz jsem je delal. A byl jsem zbytecne nasranej a tudis jsem nemel nadhled potrebnej ke kvalitnimu vybrousenymu humotu, narozdil od toho novyho kde jsem krasne pozurazel hromady lidi ale ma to zacatek konec hlavu patu a nakej zamer.
    Tamto byly jen vozralecko zhulenecko ruznejch dalsich latek ovlivnenecko vylevy.

Uz chapes?

Dal uz se mi to nechce dokola vysvetlovat.

Koneckoncu verte si kdo chcete cemu chcete, vzdy se najde par lidi co maj dojem ze vedi vsechno:-)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    WOJTYLA: "nic te neopravnuje nekoho pouzit jako stít aby chcipnul" - manticora video :-)
    nic no, specialni video vyznelo zezacatku uprime a pak uz jen arogance smichana s povysenosti...
    lip se koukalo na videa kde jsi se smal a mel z toho prdel nez tyhle breciky...sry no taky si pisu co chci jako si ty natacis co chces...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole jak vodstranil? Já se těšil na kvalitní hejt! Příjdu domu po lahvi dobré whisky a tady taková nekázeň.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WAR_TIN: no v kratkosti - je treba cist ten pribeh celej - tohle bylo behem 4 her 3x... pokus ti pripada košer blokovaní pak doufam že nebudem ve stejnym tymu... sracky vo tom že nejaká pozice je jen opro nekoho a pod - hovna... nic te neopravnuje nekoho pouzit jako stít aby chcipnul - nezazalohoval jsem si nasledný konverzace kuprikladu s tou 140 iterej to udelal vyslovene schvalne... nicmene tohle se poste deje... je to součast hry... ale když za 4 po sobe jdouci hry 3x chcipnes na tohle stejny chovaní a mýs natroubíno tak to pak pretece kapka hnedka... každopadne videa jsem odstranil a nahral jedno specielně pro všechny co maj ve všem jasno a vedí nejlíp jak co bylo a kdo mel jakej oumysl a hlavně maj potřebu mi to psát...:-DD
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    FuZero, to je zoufalé :-) Doporučuju nechlastat a soustředit se na hru. Pak třeba nebudeš hrát jak lofas a nebudeš za své chyby hanět ostatní.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Do píččeeee :D nejlepší. Koukl sem na to a souhlasím s WAR_TINem. A taky souhlasím s tím, že je bezva že se vrátil.
    1.) Manticore. V té situaci (Manticora tam byla první) bych se asi zkusil otočit a odjet pryč. I když by to byl docela velký risk.
    2.) AMX 50B. Být na místě toho obj., tak asi zkusím pustit aby si mohl teda odjet pryč, ale chybu, nebo nějáký zmrdstvtí na straně obj. nevidím.
    3.) Obj 140. Tam podle mě naprosto kosher gameplay objekta.
    Po bitvě každý generál co :D Jinak přeju hodně zdaru a snad se dočkám dalších videií. :)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    a stou manticorou - to je uz uplnej joke - defakto muzu rict ze delas to co ten s tou 140kou prijedes za neho nechas se rozvitit a on za tebe schytava rany (treba nebyl vubec spotnutej) takze jsi mu defakto zkurvil pozici...
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    Fuzero je bezva ze se vratil na youtube ale dle meho nazoru na tech videii neni to co prezentuje ... na me z toho vyzaruje spis naky celkovy nastvani na svet a nasledne promitnuti do hry kdy staci aby mu nekdo zavadil o blatnik a hned je zmrd ....
    s tou 50B , mozna...ikdyz to si mohl myslet i ten "zmrd" ze ho blokuje kdyz postupuje...a chvile pretlacovani neni nic strasnyho ikdyz to znamena game over
    a s tou 140...to uz spis patri do kategorie konspiracni teorii - nevidel jsem nic co by ukazovalo na schvalnost nebo intenzivni nenavist proti tomu progetu...

vidi te to stejne nebo jinak ?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    KOUMAK: jop, HE rework byl v 1.13, někdy v půlce června imo

doporučuju se teď na SPG mise vykašlat, teď je to opravdu asi nejhorší čas je dělat... budeš se tu měsíce trápit a když to konečně uděláš, tak vyjde update a v patch notes budou ulehčený mise :) WG má určitě priority jinde, tak bůhví, kdy ty mise předělaj, ale teď to máš fakt mnohem těžší než obvykle...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: WG řeklo, že na kampaně myslí, ale že budou potřebovat nejdřív nějaká data, aby věděli jak mise upravit, afaik ale k implementaci zatím nedošlo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam