• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BARTUC: mnou prezentovany staty tady fakt nejsou jako chlubení ale práve proto abys necekal naky velky zazraky...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WOJTYLA: Hezky pekne :-) kdy hravas?

Jinak ja jsem ted u Lynxe a hraju to spis jako agilnejsi medko, protoze jako light jsem fakt tragickej :-) Planuju dojet tu druhou fr lajnu a pak se uvidi
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ELDOUGO: ANO PROSIM!!

BARTUC: Hratelná je pořadne až desitka, ale jak píše Don Eldougho - vyser se na to a nerozbíjej dal už tak rozbitou metu desítek a jinejch teiru temadle rakovinama... hraj normální lighty, nejsem nejaká super WOT fialka ale neco málo ti v lightech ukazat asi mužu předevšim v nižších trierech ve vyšších už to neni žádná velká sláva.
    Každopádně esli se nepletu tak Praotec Solnakar bejval svyho času vyrazne dobrej light tank plejer...

BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: ja doufam, ze mi to vyjde, ale musim to spocitat. Kdyz to vyjde, tak je to asi nejlepsi volba, protoze mam vyjetou e50M (nekoupenou zatim) a za chvili budu mit i leose, takze aspon budu mit kde expit posadku :-) promyslim to, kdyz to nevyjde, koupim amika a budu mit holt brutalne vyexpenou posadku, kterou nepotrebuju :-D
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Tím asi nic nezkazíš :) Jo Kunze stál 18 tokenu a v téhle sezóně ho zlevnili. Za mě ok tank. Z těch Battlpass tanků s ním mám asi nejvíc bitev.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me nejvic asi laka char futur i vzhledem k tomu, ze mam vyjezdenyho zastara bataka, tak aspon budu mit kde farmit posadku. To druhy asi bude ten nemeckej, pokud mi na nej staci body (stoji 12 tusim). Ten americkej by byl fajn, ale zase mam t34 a co sem pochopil, tak ten americkej autoloader, kterej by sedel do tohohle premiaku posadkou neni nic moc v dnesni mete a tim jak hraju malo, tak chci optimalizovat co hraju, aby me to bavilo a bylo to zaroven aspon trochu efektivni :-)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    MIRROS: ty prvni tri jsou dobra volba vsechny
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Děvčata..nevim no tady asi ne :D Mám Kunze Panzera, CharFutura, AE Phasi a obj. 777 II. Ten obj. mě baví nejmíň, tudíž ti doporučím všechny, kromě něj. Já letos utratím všechny bodíky za trofejní vybavení :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jestli je ten americkej ten AE Phase 1, tak mě baví :) Ale já zas neměl skoro žádný heavy tanky, za to frantíků mám na rozdávání :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hosi a devcata, mam tu dalsi z mych debilnich dotazů :-D

Muzu koupit dva tanky za battle pass body. Char futur je asi jasna volba, ale nevim jakej druhej. Jestli amika, nebo to spis utratit za spotrebaky.

Koukal jsem na netu a nazory na ty tanky se dost lisi, vetsina se ale shoduje, ze jediny jezditelny jsou FR,UA a Ger, ale na nemce asi nebudu mit dost bodu
    BEDA00
    BEDA00 --- ---
    Mám 430U, jsem s ním velice spokojenej, vydrží hrozný petelice.
    140 chci taky, ale to bude ještě trvat. Zatím t-54, což je taky bestie.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: Aha to sem nevěděl. Díky. Jo slyšel sem, že obj. je lepší než T-62. Tak teda Jo :)
    REPA
    REPA --- ---
    MIRROS: 140 ma asi o 1 stupen lepsi depresi a funguje o neco lip. jinak tady je videt s cim se hraje nejvic z ruskych medek. je to statistika za 60 dni

MIRROS
    MIRROS --- ---
    Já sem vlastně obj.140 nehrál :) Mám T-62A. To je to samé :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: Já je nehraju. Mám s nimi nejmíň bitev, vyzkoumané, koupené dvě VIII a tím končím dál nejdu. Jen mě tohle přepínání zase vytočilo, když sem je po dlouhé době zkusil.
    BARTUC: OK. Zkusím mrknout. Díky.
    BARTUC: Obj.430U je střední tank s pancířem těžkého. Dá se hrát jako těžký tank. Obj.140 je DPM mašina :) Ale vybrat si?? ber oba :) Mě se jezdili dobře všechny čtyři IX a X.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Kuci, dojizdim t-44 a rozmyslim, kterou cestou se vydam jako prvni, tak se chci zeptat s cim se vam jezdilo lip z tech lajn? Beru jak T9 tak T10 vozitka... nemuzu se rozhodnou co mam jezdit driv, tak chci navnimat vase nazory. Beru to tak, ze 430U je vic tanky a min dpm a 140 ma vetsi dpm, lepsi depresi a mensi armor... je tam jeste neco dalsiho, co mi uniklo?
    REPA
    REPA --- ---
    MIRROS: da. nehraj artyny:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: nehledal jsem to, ale tusim, ze to jde vypnout
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Asi jo, máš pravdu. Při zoomování. Géčkem jasně, ale při zoomování to dřív nedělalo. To se dá vypnout v nastavení?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: hra si to nedela kdy chce, je to podle zoomu, nebo se to prepina defaultne tusim pres klavesu G
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam