• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: zadnej z tech top kousku tam bohuzel neni :-/ Jeste uvazuju nad strv S1
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Lt. 432, SU-130PM, T-44-100, Bisonte C45. Moji oblíbenci :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Nazdar hosi, premyslim, ze vymenim ted v rami akce T34 za neco jinyho. Aktualne mam z T8 premiaku: Progetto, Buraka, Skodu T56, typa 59 a TVP 100 (CZ TD).

Jaky mate oblibeny premiaky krome vyse uvedenych? Premyslel jsem nad EVENEm, ale nevim, jestli to nejsou vyhozeny goldy :-)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Já sem udělal asi 25 fází a zbytek vzal za goldy. Teď ještě zkusím dojet do konce týdne Krana. A na další BP přes léto prdím. Snad :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    00KUBAT: hele zrovna jsem to pustil a taky mám stage 34 :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ha...2 hry po sobě

REPA
    REPA --- ---
    medaili jak sovetsky marsal. ve trojko jsme dali 14 killu. skoda, ze ten borec v TP50 nemohl prijmout cetu, abychom meli Crucial contribution. pekna hra az do konce

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELDOUGO: aktivuješ si "queen of the night" chapter v battle passu, zaplatíš 2000 (?) goldů za přístup do improved pass a pak si koupíš všechny stage za goldy (250 goldů za stage, je tam 40 stages).
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ekluzivní a jedinečný "už nikdy v prodeji" type 59 je v obchodě ? LOOOL
    ale to jsem nechtěl .... jak se dostanu k tomu českýmu td premiáku když to nechci hrát '?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //a teda nechápu, co se stalo. asi má ve wargaymingu pár lidí dovolenou
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: aha! já myslel, že jich má sto :))
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: ten cs maraton ma 40 ranku misto 50, ktere jsou v battle passu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //je na to deset dní
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: pokud 3 hodiny = 4 ranky, pak na 100 ranks = 75 hodin. Což je teda 7,5 hodiny denně :)
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: vcera asi tri hodky a jsem na ranku 4. bude to o dost lehci nez klasicke maratony
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jsem si řikal, že to zas přestanu hrát a on začal desetidenní maraton na české TD, které vypadá dost dobře a hlavně se dá "dokoupit" za goldy a ne za real money (protože komplet zadax se to samozřejmě nedá stihnout, leda byste hráli tier X bonus vehikly deset hodin denně)
    REPA
    REPA --- ---
    slavne prohry. slo to mozna vyhrat, ale kdyz jsem znicil 3 tanky, co me chtely dostat misto capu, tak to radeji capli:)

BARTUC
    BARTUC --- ---
    PRAASHEK: jo, to mam taky, ale na eu 1 mam pres 100 a na eu4 mam pres 70
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC: na EU2 je 33ms
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hosi, mate taky na EU1 ping pres 100? me se to uz drzi nekolik dni a nevim co s tim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam