JOHN_LENON: dostal jsem stejné doporučení když jsem začínal... jedna z nejvíc enjoyable linií ve hře, určitě, nicméně neřekl bych, že HT není noob friendly classa obecně a jako nooba mě to poprvé strašně znechutilo... jízdu na IS7 bych doporučil jako první grind po tom, co se už hru naučí, ale né na začátek, jel jsem to v 2018 a byl to baptism by fire, imo to teď bude ještě horší... dřív to možná platilo, ale HT jsou dneska docela složitá classa... člověk hraje často proti vyššímu tieru, MM ho staví proti silnějším premkám, každej kempí a pálí gold, plus tě celej tým nesnáší když jedeš špatně... LT a HT bych momentálně na začáteční hraní nedoporučoval... spíš kombinaci nějakého slušného medka (Obj. 430U, Progetto 65) a back-line TD (Grille 15, STRV103B)... medka jsou rychlejší a verzatilnější, takže s nima člověk nemusí jezdit pořád na jeden hlavní post a naučí se s nimi lépe mapy... TDčka na kemp se můžou hrát s prstem v nose, s nima se může naučit jak a kam střílet hezky z pohodlí bushe, aniž by musel řešit stress v head-on souboji... třeba se mnou budete nesouhlasit, ale každej máme jinej herní styl, tohle jsou jen mé dva ¢