• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    RALI
    RALI --- ---
    BARTUC: Ona se ta hra za tech 12 let nebo jak je to stary desne zrychlila a tyhle vykopavky co jezdime jsou uz fakt spis k vzteku nez k zabave. :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC: mě to zas začalo srát poté, co jsem včera snad všechny hry měl devět z deseti fully aimed střel na úplný okraj zaměřovacího kruhu. Což znamenalo, že ke konci mohlo být třeba o tři enemy tanky míň a já mohl mít o 1000HP víc, kdyby to "RNG" (uvozovky jsou úmyslně, protože na tom, že 9 out of 10 shots jde do prdele nevidím nic náhodnýho a už vůbec ne zábavnýho) bylo trochu víc fér.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    RALI: ja ted dojizdel obj704, to bylo v pohode, ale ted expim T28 a k tomu pomalinku vyjizdim ARL + obcas to prolozim E75 a je to fakt peklo... s tou t28 bud muj tym vychcipe driv, nez cokoliv udelam, nebo jejich tym vychcipe nez ja nekam dojedu... ARL je super, ale rozhodne to neni tvrdak, takze neustale dostavam shit storm od spoluhracu, ze jsem heavy a tak bych mel schytavat rany, takze casto jsem vytlacovanej, pushovanej a tak... mno a e75? skvelej stroj, ale jeste jsem s nim nemel bitvu, kde bych mohl poradne vyuzit jeho potencial, protoze kdykoliv mam mapu, kdy konecne muzu nekde vyuzit pancire a jeho uhlovani, tak se mi sere na vsechny mista tank jako leo PT a podobny meky mrdky :-D Mno je to zabava a to sem si par dni pred tim rikal, jak se mi to hezky hraje i moje totalne lamacky skilly se zdaly, ze se zlepsovaly, ale ocividne to byl jen zachvev :-D
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    na to je super tier VI. a mapa Campania :))
    RALI
    RALI --- ---
    BARTUC: idealni si vsit papirovy pomaly TD a k tomu dostat 10 splasenejch medek, to je tak jednou puf a jde se do garaze, kdyz ma clovek stesti, pac absolutne nestiha se presunovat za tema pomatencema :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    priznejte se, kdo mi krade posledni 3 dny tymy? Zacne bitva a najednou puf pulka myho tymu je fuc :D Jak to treba tyden pred tim bylo fajn, tak ted par dni je to sileny... ty bitvy jsou tak rychly a tak spatny ze jsem rad, ze nastrilim hp svyho tanku
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: četa je určitě znevýhodněná tím, že máš menší šanci na hru proti low tieru... zbytek je skill issue :D
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    RALI: no to je taky pěkně na hovno, protože většinou nestihneš za ty tři minuty skoro nic udělat...
    RALI
    RALI --- ---
    MIRROS: A kdyz je to opacne, kam se podivas, tam probijes, team jede jak hodinky a za 3 minuty je to + 5000 hp tak je to jen diky skillu a vlastne si toho clovek ani moc nevsima (taky mi v hlave spis zustane serie nesmyslnych proher nez vyher) :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Nebo třeba když to včera večer s kamarádem zapnete, že se jako pobavíte v četě, dáte si sedm proher v řadě (takové ty hry, kdy je fakt jedno jestli to tlačíte, nebo sedíte u červené čáry, kdy je to po třech minutách - 5000hp, kdy útočíte a v teamu máte M60 a protivník Chiefa..ok ok. určitě.) a zase to vypnete :D Ať mi nikdo neříká, že sem takové poleno a že ten MM není prostě cinklej. A začínám věřit i tomu, že je četa ještě také dál nějak znevýhodněná.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    00KUBAT: tak vysoke wn8 nemam, ale muj WR za poslednich 1000 her je nekde kolem 48%, je to fakt bida, je uplne jedno, jak zahaju, ale vyhrat je nadlidskej ukon :-/
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Pohodička klídeček...hlavně když má člověk dobrý tým.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Nase slavne prohry :-D skoda, kdybych jednou dementne, tak jsem to mohl dat :-)

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHARINGAN: reagoval jsem čistě na ten dotaz kolem 3tího tieru, tam jsou to myslim zbytecný mrdky..
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    REPA: vejtaho :)
    REPA
    REPA --- ---
    WAR_TIN: hold my beer
    shot-001
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    kokotům zdar
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: wargaming sou čuráci
    GASI
    GASI --- ---
    Koukám, že se tu sešla většina starého NYX klanu :-D Buďte pozdraveni, kokoti :-P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam