• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    Ahoj, funguje ještě NYX klan? Případně nabírá?
    RALI
    RALI --- ---
    MIRROS: bylo to tam, tak yjsem to videl...
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Ještě než to z měsíčního přehledu smázli, tak sem tam zahlédl info, že IX sezóna BP bude s tanky 60TP, AMX 13 105 a Progetto 65.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: 3D style na progetto kde?
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    kurva vydreny...

MIRROS
    MIRROS --- ---
    Ta prémiová Vipera má teda hodně mizernou penetraci co sem koukal. I na goldu mi to přijde jako slušná bída.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    3D styl na Progetto. Huráá :)
    PRAASHEK: Včera sem hrál asi hodinku a žádný problém.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Po patchi mi často spadne hra do win když lezu ven z bitvy. Nemá někdo stejný problém?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHARINGAN: tak si připočti i mě :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: já sem zas jeden z těch pěti lidí co si užíval Kharkov :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    PRAASHEK: já chci bažinu...
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK: Ta mě teda vůbec nechybí. :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Já si musím postesknout, že mě by nejvíc potěšilo, kdyby vrátili Minsk, protože teď s odstupem času zjišťuju, že to byla asi moje nejoblíbenější mapa :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: spíš moje teorie, ber to s rezervou, ale jen tak si dokážu vysvětlit ten Srbskej song v loadingu... mapa nebyla koncipovaná jako Česká (v recon modu byla generická, sestavená ze starých assetů), ale že se pak začala vyvíjet k českému obrazu nelze popřít, viz architektura, české nápisy a značky...
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SICKBOY4000: Tak to si rychlík :) Těším se až taky ozkouším.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    REPA: jedu tu IX a vypada to hrozne OP, mam jeste takrka stock, ale i tak to bude asi vyzivne a lidi budou nadavat jak na kolomrdky kdysi, tesim se :-)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SHARINGAN: To pozadí neznám, ale jestli je to jak píšeš tak je to vostrý no. Taky mi to hlava nebere. Na ofiko fóru to pokračuje dál :) Výmysly a nelogické vysvětlování. To je fakt k smíchu.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: ta mapa je samozřejmě Česká, jen někdo evidentně na poslední chvíli rozhodl, že je potřeba lézt Srbům do prdele, ku příležitosti otevření nové WG pobočky v Bělehradu a tak se změnila hudba na Srbskej lidovej gypsy song a komunitním se rozkázalo "kdyby se někdo ptal, tak to není česká mapa jo? jen inspirovaná Křivoklátskem" ... nenadávám na prémiáky, nenadávám na lootboxy, nenadávám na mm, ale tohle je fakt ubohost, ať jdou do prdele
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: Já je taky nemám. Pětku (to někdo hraje? :D) asi přeskočím za free expy a začnu na šestce a celou linii si (snad) užiju.

Lepši odpověď si vymyslet nemohli :D Není Česká. Hotové, vyřízené :D :D velkej lol.
    REPA
    REPA --- ---
    v pici nemam blueprinty na ty italske TD. to bude hrozny grind na tu desitku.

MIRROS: lol a ve videu toto :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam