• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PALLANDO: symtě

PALLANDO
    PALLANDO --- ---
    PRAASHEK: Jenže oni mi nabízejí 1 den za 200 goldů. Přitom den prémka může mít cenu tak 85 goldů...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PALLANDO: je to -20% :) já takhle dostávám -20% odměny každou chvilku. Nebo nabídky obzvlášť pičovských balíčků
    PALLANDO
    PALLANDO --- ---
    Právě na mě ve hře vyskočil tenhle SCAM. Jakože vážně se odváží inzerovat 1 den prémka za 200 goldů jako odměnu?

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ted hlaska ve hre : arty player playing with keyboard- illegal _:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: jo, asi se do nich pustim... ikdyz posledni 3 dny mi hra sere silene do huby, tak snad u toho vydrzim :-D
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Sem ti je už doporučoval :) Náhodou zrovna ta polská heavy linie je za mě ok. Příjemné hraní. Medka mám IX a taky mě cekem baví.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Konecne 🙂 mno asi se pustim i do tech polaku, kdyz jsou ted v top of the tree, ikdyz jaem je nechtel hrat 😂
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Tak už :)
    IX. sezóna Battle Passu: Průvodce akcí | Hlavní novinky | World of Tanks - bezplatná hra s tanky online | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/battle-pass-season-9/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: jako moje druha uvaha byla, ze to pusti dneska s novym top of the tree, ale to asi taky ne, ale nemam jak to overit
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Ono to asi bude končit dřív (s ohledem na Vánoční operace), ale ty tokeny půjdou vybrat do toho 20tého. .)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    já tipuju, že to bude na konci tohoto týdne. Serou mě s tím taky.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja bych tipoval, ze to pusti 20. protoze odmeny za tokeny si musis vybrat do 20. prosince, takze by to byly akorat 3 mesice, ale serou me s tim
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Tam bylo napsané, že BP začne v září. Ovšem bylo to v tom kalendáři v kolonce prvního září, takže logicky to prvního nebude :D komedie prostě. Takže pořád čekáme na info ohledně BP, když už víme že podle ToTT tam bude 60TP a AMX 13 105. Ale kdy bude BP to nevíme. Směju se.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: hlavně tam bylo, že ta battle pass pičovina začne prvního září, jestli si to dobře vybavuju
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    RALI: Bylo no :) komedianti fakt.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    SKLIVEC: jo funguje....Belkov se patrně neodhlásil když hrál o vánocích 2015 ,ten je tam nonstop. já dám tři bitvy za týden a pokud potřebuješ denní dávku optimismu tak od toho tam chodí andrew.
    a to jsme asi tak všichni tři
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SKLIVEC: jasně kámo,hrajeme denně odřady, pouštíme zálohy a žádná kampaň nám neuteče, pravidla jako všude jinde, pustíš hru, pouštíš TS
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    Ahoj, funguje ještě NYX klan? Případně nabírá?
    RALI
    RALI --- ---
    MIRROS: bylo to tam, tak yjsem to videl...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam