• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SHARINGAN: vetsinou psali az pak v garazi a to neni vono, clovek si to pak uz hned nespoji, kdyz je o sve-tri bitvy dal :(

zrovna kdyz jsem si zacal delat kolaz zprav od fanousku, tak to zrusili
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    FELCARKILLER: takže lidi co ti teď píšou že jsi čůrák maj zelenej nick a né červenej no... stačilo by udělat mod co by každejch pár řádků měnil barvu chatu a nepoznal bys rozdíl :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SITH: jak zrusili global chat, veskera zabava sla do pryc
    SITH
    SITH --- ---
    tak jsem se do toho po x letech zase trošku vrátil a dostal. Ale vidím, že se za tu doby nic moc nezměnilo :)
    dobrá hra je tak 1 z 10
    většina her končí tak, že je jejich tým mrtvý do pěti minut, nebo můj tým mrtvý do pěti minut
    heavy tanky umřou do dvou minut, medka kempují, lightky nespotují, td jedou do bitvy a arty vystřelí jednou, než je spotne nepřátelský tank
    je tam spousta různý game passů, misí, úkolů, cílů, akademií a dalšího, tisíce různých měn a platidel, nedá se v tom vyznat, nevím co kupovat a co ne. Je z toho už dost dolování peněz, víc jak to bylo dřív.
    Oceňuji že tam není už tolik blbých poláků a jejich siemky, z toho jsem sral kameny
    Je tam miliardy nových tanků, nedá se už stíhat jaký je který a co umí, kam střílet, nedá se zapamatovat všechny ty weakspoty na těch miliardách nových tanků.
    Tanky co byly OP nebo epic dřív už jsou nyní dost průměrný, nahoru šly koukám klasicky ruský medka a ruský heavy, zbytek je dost lame, kromě asi pár výjimek.
    Ale zatím mě to baví kvůli té jedné super hře z deseti, uvidím, zda koupím nějaký prémiák.
    Chce u toho chlastat a neřešit blbce v týmu, smát se jejich blbosti a neřešit zničení během prvních tří minut od gang bangu pěti heavy na můj TD
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    tenhle glitch jste videli?

A New Game Breaking Exploit
    https://www.youtube.com/watch?v=rjmzGhRPEFk&t=0s
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PRAASHEK: diky, nikdy jsem ten mod nehral :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC: ano :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hosi mam dotaz k aktualnimu eventu. Nestihl jsem zacatek, tak teprve obevuju.. jak ziskavam body za progress v kampani? jen tema dennima misema?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000: protože jsem zapálil prdel škodovce :)
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    PRAASHEK: taky zalezi na match making, ale dobry damage, kdyz jsi hral proti X. tieru
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000: zas musím upozornit, že to má jenom 190 pene a navíc dost slabý gun handling :) já to teda provozoval dycky bez goldu, ale poslední dobou jsem na to nešáhl.

teda schválně jsem to teď kvůli tomu zapnul, abych vyzkoušel jestli to jde a jde to (not a single gold bullet was shot). myslím, že to tohle byla asi nejlepší hra, kterou jsem s tím měl :))

SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    T54 Mod. 1, nemam, ale mel jsem pujceny a je takrka neprustrelny, takze fun
    BIO23
    BIO23 --- ---
    PRAASHEK: nojono, asi máš recht
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    SITH: T26e4 a ta WZ-120-1 za me...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BIO23: to bych teda neřekl, protože má pene 198, což je v současné hovní situaci pro heavy zoufale málo a pokud z toho budeš střílet goldy, tak vyděláš tak pět stříbrných za bitvu
    BIO23
    BIO23 --- ---
    SITH: na kredity z týhle nabídky asi toho chryslera
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SITH: Skill má dost vyčerpávající index page s hodnocením tanků.

Welcome to Skill4ltu Index - skill4ltu Index
    https://skill4ltu.eu/
    SITH
    SITH --- ---
    kluci, jaké prémko zvolit z této nabídky?
    TD a lehký si vyjedu sám, takže mě na kredity zajímají spíš heavy a medka

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SHARINGAN: Jen jsem reagoval na tvůj "argument" s tím, že je lichý. Tvoji reakci nechápu vůbec - nic takového netvrdím a nechápu, proč mi něco takového podsouváš. K WTčku jsem se nevyjadřoval.
    PALLANDO
    PALLANDO --- ---
    REPA: stejne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam